Dansul Dragostei: Batalia Starurilor

By  | 

Pentru că sunt fan al seriei de filme Step Up am aşteptat cu mare nerăbdare lansarea filmului Step Up All In/Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor, mai ales că titlul ne promite o reuniune a starurilor şi implicit coregrafii de street dance impresionante. Ei bine, aşteptarea a meritat şi nu prea. M-am bucurat să îi regăsesc în rolurile principale de frumuşelul Ryan Guzman în rolul lui Sean, din Step Up Revolutin şi pe talentata Briana Evigan în rolul lui Andie, din Step Up 2 the Streets, dar şi pe simpaticii Moose (Adam G. Sevani) şi pe Jenni Kido (Mari Koda) din acelaşi film.

Filmul a început cu o replică memorabilă, pe care mi-ar fi plăcut să o aud mai des în timpul filmului – „În primul rând, tricourile jos. Toţi!”. Scenariul filmului, aşa cum probabil că aţi remarcat şi în filmele anterioare ale seriei, sunt destul de slăbuţe şi previzibile, dar dansurile sunt mereu senzaţionale! Cum ultimul film al seriei, Step Up Revolution, a avut nişte coregrafii grozave, în aer liber, aveam mari aşteptări de la acest film, mai ales că este 3D. Ei bine, dansurile sunt impresionante dar nu sunt mai reuşite decât cele din filmul anterior iar dansul final nu m-a impresionat mai mult decât dansul final al celui de-al doilea film, care este pentru mine etalonul suprem al seriei.

Flmul debordează de bună dispoziţie, muzica e grozavă iar miza este una mai mare ca oricând: un contract de 3 ani la un club din Las Vegas, adică împlinirea visului oricărui dansator profesionist. Intrigile sunt destul de slăbuţe, dar îşi fac treabă, astfel că Sean este părăsit de gaşca sa, rămâne singur şi îşi face o trupă nouă, cu care se înscrie la concursul din Las Vegas, unde ajunge să concureze împotriva prietenilor săi. Toţii dansatorii au un job de zi, care le plăteşte chiria, iar în timpul liber sunt dansatori plini de pasiune, aşadar pentru toţi este la fel de importantă miza.

Deşi se lovesc de numeroase impedimente de-a lungul drumului, Sean şi noua lui echipă ajunge în finala concursului şi reuşesc să rămână uniţi. Îţi recomand să mergi la film împreună cu prietenele, pentru o seară ca între fete plină de voie bună. Dacă nu ai urmărit primele 4 filme nu este grav, poţi să îl urmăreşti cu încredere pentru că referirile la celelalte nu sunt foarte importante.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *