Cele mai noi filme pe DVD si BluRay

By  | 

Ce bucurie! COSMO ţi-a făcut selecţia celor mai noi şi cool filme pe DVD si BluRay pe care merită să le ai în colecţia ta de acasă! Iată alegerile momentului!

Noi, echipa COSMO ne străduim tot timpul să îţi oferim cele mai proaspete veşti din toate domeniile, astfel încât să fii informată şi să fii la curent cu tot ce e nou. Azi a venit rândul lansărilor de filme pe DVD şi BluRay să constituie tema următorului articol:

The_Big_Short_DVD_Generic_Wrap_Flat copyThe Big Short • Brokerii apocalipsei

Bazat pe povestea adevărată descrisă în romanul best seller al lui Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball) şi regizat de Adam McKay (Anchorman, Step Brothers), Brokerii apocalipsei are o distribuţie formată din unele din cele mai importante nume de actori de la Hollywood: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt. Pe scurt, tema filmului îi înfăţişează pe patru outsideri care observă ceea ce marile bănci, media şi guvernul refuză să vadă şi anume, iminenţa colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze împotriva băncilor. Investiţiile lor extrem de îndrăzneţe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiţi să se îndoiască de oricine şi de orice…

AnomalisaDVDAnomalisa

Câştigătorul premiului Oscar®, Charlie Kaufman – cel care a regizat filmele Eternal Sunshine of the Spotless Mind şi Being John Malkovich revine cu un nou proiect de la care nu-ţi vei mai putea dezlipi ochii. În Anomalisa îl vezi pe Michael Stone – soţ, tată şi autor renumit, care călătoreşte la Cincinnati, SUA pentru a vorbi la o conferinţă de serviciu clienţi. Dar odată ce este separat de rutina vieţii de zi cu zi, o întâlnire întâmplătoare îl ajută să realizeze exact ce şi cine îi lipseşte.

Alvin_Road_Chip_BDAlvin si veveritele: marea aventura

În caz că ai chef de un film de animaţie haios din cale afară, atunci hai să porneşti  la drum cu blănoşii tăi preferaţi, în cel mai amuzant film din seria Alvin şi veveriţele de până acum! Alvin, Simon şi Theodore pornesc spre Miami într-o călătorie nebună, dar excursia lor ia în curând o întorsatură neaşteptată, care duce la farse amuzante pe autostradă şi aventuri pline de muzică, de-a lungul ţării.

Revenant_BDThe Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Leonardo DiCaprio oferă o performanţă premiată cu OSCAR® în capodopera cinematografică a lui Alejandro G. Iñárritu, regizor câştigător al premiului OSCAR® . Inspirat din fapte reale şi câstigător a trei premii OSCAR® , The Revenant: Legenda lui Hugh Glass este povestea celebrului explorator Hugh Glass (DiCaprio), care luptă pentru supravieţuire şi dreptate. După ce a fost atacat de un urs, Glass este lăsat să moară de un membru perfid al echipei sale de vânătoare (Tom Hardy). Contrar aşteptărilor şi cu dureri inimaginabile, Glass înfruntă o iarnă grea pe un teren total necunoscut. Această aventură epică surprinde puterea extraordinară a spiritului uman într-o experienţă captivantă şi emoţionantă, nemaiîntâlnită până acum.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *