Cele mai bune filme horror pentru Crăciun

By  | 

Știm că există printre voi și COSMO girls care nu sunt atrase de filmele obișnuite de Crăciun, preferându-le pe cele mai diferite. Astfel, am făcut o listă de 10 filme horror a căror acțiune are loc în perioada sărbătorilor.

Cele mai bune filme horror pentru Crăciun

Krampus (Michael Dougherty, 2015)

Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Gremlins (Joe Dante, 1984)

Adolescentul Billy primește de la tatăl sau un cadou special, un mogwai, o creatură mică și paroasă, care nu trebuie expusă la lumină puternică, udată și mai ales hrănită după amiezul nopții. Când instrucțiunile nu sunt urmate, aceasta se înmulțește, iar numeroasa progenitură începe să devasteze orașul și să ucidă oamenii cu o ferocitate ieșită din comun.

Black Christmas (Bob Clark, 1974)

În ajunul Crăciunului, un criminal se ascunde în podul unei vile și ucide rând pe rând studentele cazate acolo, hărțuindu-le în același timp cu apeluri bizare.

The Nightmare Before Christmas (Henry Selick, 1993)

Plecând din orașul Halloween, Regele Dovleac dă peste intrarea în orașul Crăciunului și este atât de impresionat încât hotărăște să-l răpească pe Moș Crăciun și să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenție se transformă în coșmar, pentru că, în locul obișnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci și cranii.

Jack Frost (Michael Cooney, 1997)

În drum spre locul unde urma să fie executat, un criminal în serie moare într-un accident. Dar, printr-o mutație genetică, el ia înfățișarea unui om de zăpadă. Sub această înfățișare, el îl urmărește pentru a se razbuna pe șeriful care l-a aruncat după gratii.

Better Watch Out (Chris Peckover, 2017)

Pe o stradă dintr-o suburbie liniștită, un babysitter trebuie să apere un băiat de 12 ani de intruși, doar pentru a descoperi că acesta nu este un atac normal.

A Christmas Horror Story (Steven Hoban, Grant Harvey, Brett Sullivan, 2015)

Povești intercalate care au loc în ajunul Crăciunului: o familie aduce mai mult decât un pom de Crăciun acasă, un documentar al studenților devine un coșmar viu, un spirit de Crăciun terorizează, iar Moș Crăciun oprește răul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *