Cele mai bune filme ale lui Rooney Mara

By  | 

Cu ocazia zilei de naștere a lui Rooney Mara (17 aprilie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Rooney Mara și-a început cariera în 2005, când a jucat în filmul horror „Urban Legends: Bloody Mary”. De atunci, ea a mai avut peste 25 de roluri, mare parte din ele foarte apreciate. A fost nominalizată la Premiile Oscar și la Globurile de Aur de două ori, dar și la premiile BAFTA.

În continuare, iată o listă cu cele mai bune filme în care Rooney Mara a jucat, listate în ordine cronologică:

The Social Network (2010)

Filmul ne dezvăluie momentul în care a fost creat Facebook, cel mai revoluționar fenomen informatic de socializare de la începutul acestui nou secol – prin perspectiva oamenilor super-inteligenți, care pretind, fiecare în parte, că ei sunt inventatorii.

Cele mai bune filme ale lui Robert Downey Jr.

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Cu patruzeci de ani în urmă, Harriet Vanger a dispărut de la o întrunire de familie pe insula stăpânită și locuită de puternicul clan Vanger. Cadavrul ei nu a fost găsit niciodată, totuși unchiul ei iubit este convins că a fost crimă și ucigașul este un membru al propriei lui familii strâns unită și totuși disfuncțională. Îl angajează pe jurnalistul financiar căzut în dizgrație Mikael Blomkvist și pe tatuata și turmentata, dar ingenoasa hackeriță Lisbeth Salander (Rooney Mara) pentru a investiga.

Side Effects (2013)

Emily (Rooney Mara) și Martin formează un cuplu de invidiat, care duce o viață luxoasă și lipsită de griji, până când el este arestat pentru fraudă și condamnat la 4 ani de închisoare. După ispășirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soție total schimbată, aflată la limita depresiei și cu tendințe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru, care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală. După ce aparent efectele secundare o fac să își ucidă șoțul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct.

La ce filme ne uităm în luna aprilie 2016?

Her (2013)

Filmul ni-l prezintă pe Theodore, un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori personale pentru alți oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Trash (2014)

Când doi băieți care trăiesc printre gropile de gunoi din mahalalele orașului Rio găsesc un portofel, nu au nici cea mai mică idee că viața li se va schimba pentru totdeauna. Cei doi își dau seama că au găsit ceva cu adevărat prețios după ce își face apariția poliția și află că se oferă o recompensă generoasă pentru returnarea acelui portmoneu.

De ce ne plac comediile romantice?

Carol (2015)

Filmul este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet (Rooney Mara) lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird, o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *