Cele mai bune filme ale lui Colin Farrell

By  | 

Cu ocazia zilei de naștere a lui Colin Farrell (31 mai), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Actorul irlandez în vârstă de 38 de ani a vrut să devină întâi muzician – a dat probă pentru a face parte din trupa Boyzone, însă nu a fost primit, pentru că nu era capabil să distingă notele muzicale. Înainte de asta, a făcut parte din echipa de fotbal Castleknock Celtic din Dublin, moștenind talentul pentru acest sport de la tatăl și unchiul său, jucători la Shamrock Rovers.

După ce a vizionat celebrul film „E.T. the Extra-Terrestrial”, care l-a emoționat peste măsură, i-a venit ideea să se apuce de actorie. Fratele său l-a încurajat să urmeze Gaiety School of Acting, unde s-a și înscris, însă a renunțat la ea când a primit un rol în „Ballykissangel”, un serial irlandez.

După câteva roluri în filme și seriale TV, a jucat în „The War Zone” (1999), „Ordinary Decent Criminal” (2000) și „Tigerland” (2000), însă primele sale filme de succes au fost „Phone Booth” (2002), „The Recruit” (2003) și „S.W.A.T.” (2003).

De la începutul carierei și până acum, a avut peste 45 de roluri, cele mai recente filme ale sale fiind drama „Miss Julie” (2014), comedia „The Lobster”, ce va avea premiera în octombrie 2015 și thriller-ul „Solace”, ce va apărea tot anul acesta.

A fost căsătorit de două ori, cu Kim Bordenave între 2002 – 2003 și cu Alicja Bachleda-Curuś între 2009 – 2010. Are doi copii, câte unul din fiecare căsnicie.

În continuare, iată cele mai bune filme ale lui Colin Farrell, listate în ordine cronologică.

Phone Booth / Cabina Telefonică (2002)

Un telefon poate schimba viața unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Acesta este cazul agentului de publicitate Stu Sheppard (Colin Farrell), care este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenință la telefon că îl va împușca dacă închide.

In Bruges (2008)

Ray (Colin Farrell) și Ken sunt doi asasini plătiți care ajung în orașelul Bruges pentru a se pierde printre turiști după o misiune terminată prost. În timp ce așteaptă să fie sunați de șeful lor, cei doi trec printr-o mulțime de întâlniri neașteptate cu localnici. Pentru acest rol, Colin Farrell a câștigat Globul de Aur.

Total Recall (2012)

Douglas Quaid este un muncitor dintr-o fabrică ce începe să suspecteze că este spion după ce a vizitat Rekall, o companie ce oferă clienților săi amintiri false ale unei vieți pe care și-ar fi dorit să o trăiască.

Seven Psychopaths / Şapte psihopaţi şi un câine (2012)

Marty (Colin Farrell) este un scenarist ajunge să fie încurcat în lumea interlopă din Los Angeles după ce prietenii săi aiuriți răpesc câinele unui gangster. Acesta este e imprevizibil, extrem de violent şi n-ar asta o secundă pe gânduri să ucidă pe oricine ar fi implicat în acest furt. Marty o să primească toată inspiraţia de care are nevoie, dar o să fie el capabil să stea în viaţă destul de mult ca să termine cel mai tare scenariu din cariera lui de până acum?

Dead Man Down: Gustul răzbunării (2013)

Acțiunea filmului are loc în New York, unde mână dreaptă a unui gangster temut ajunge să fie sedus și apoi șantajat de o femeie care caută răzbunare.

Vizionare plăcută!

Comments

comments