Cele mai așteptate filme din 2017

By  | 

Suntem abia în prima jumătate a anului 2016, dar deja așteptăm cu nerăbdare premierele anului viitor. Iată care sunt cele mai așteptate filme din 2017.

Friday the 13th – premiera 13 ianuarie

La 36 de ani de la lansarea primului „Friday the 13th”, considerat primul shasher movie „adevărat”, Jason Voorhees continuă să ne fascineze. Rămâne de văzut dacă legendarul criminal va reuși să ne impresioneze și de această dată.

Resident Evil: The Final Chapter – premiera 27 ianuarie

La 5 ani de la ultimul film din serie, fanii sunt entuziasmați să o vadă din nou pe Mila Jovovich în rolul lui Alice. Din păcate, acesta va fi ultimul film „Resident Evil”.

Lego Batman – premiera 10 februarie

După succesul imens pe care „The Lego Movie” l-a avut în 2014, era de așteptat ca producătorii să mai lanseze unul, iar Batman ca personaj principal este alegerea ideală, dat fiind că filmele cu supereroi sunt foarte populare în acest moment.

Un nou film Wolverine – premiera 3 martie

Momentan nu se cunosc prea multe informații despre acest film, însă se crede că este ultimul în care Jugh Jackman va juca acest rol.

Fast 8 – premiera 14 aprilie

Au trecut 15 ani de la primul film din seria „The Fast and the Furious”, însă fanii nu se mulțumesc cu cele 7 filme lansate până acum. Chiar dacă Paul Walker a decedat în 2013, povestea nu se încheie aici.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – premiera 26 mai

Cui nu îi e dor de Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow?

Wonder Woman – premiera 23 iunie

După ce a avut un rol secundar în „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, Wonder Woman (probabil una dintre singurele părți bune ale acestui film) va avea propriul film anul viitor.

Thor: Ragnarok – premiera 3 noiembrie

Așa cum spuneam și mai sus, filmele cu supereroi sunt foarte populare în acest moment.

Justice League – premiera 17 noiembrie

Era și timpul ca și DC Comics să lanseze mai multe filme cu supereroi, nu credeți?

Star Wars: Episode VIII – premiera 15 decembrie

Chiar dacă unele dintre personajele din trilogia originală nu au avut un rol foarte important în cel mai nou film „Star Wars” (sau au fost ucise…), povestea rămâne la fel de grozavă, iar noile personaje au deja succes la public.

Tu ce filme vrei să vezi în 2017?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *