Cele mai așteptate 12 filme din 2017

By  | 

Anul 2017 promite foarte multe premiere interesante. Iată care este cel mai așteptat film al fiecărei luni a anului viitor.

Cele mai așteptate 12 filme din 2017

Ianuarie – Jackie

Jackie va urmări drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă despre care Jackie avea să spună că a pierdut „iubirea vieții sale”, dar a câștigat ”dragostea unei întregi națiuni”.

Februarie – Rings

La 11 ani după filmul horror „The Ring 2”, „Rings” o aduce înapoi pe marile ecrane pe Samara, fetița care nu doarme niciodată. De data aceasta, o femeie tânără trebuie să scape de blestemul acesteia.

Martie – Logan

Acțiunea acestui film are loc în viitor, când Logan și profesorul Charles Xavier trebuie să facă față pierderii X-Men. Între timp, o corporație distruge planeta, iar puterile lui Logan sunt din ce în ce mai diminuare, iar Xavier suferă de Alzheimer.

Aprilie – Power Rangers

Filmul prezintă aventurile unor liceeni dotați cu unice puteri supranaturale, pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.

Mai – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Atras într-o aventură cu totul nouă, Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el.

Iunie – Wonder Woman

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

Iulie – Valerian and the City of a Thousand Planets

Când comandantul său e răpit de extratereștri ostili, ofițerul intergalactic Valerian, împreună cu camarada sa, Laureline, trebuie să-l salveze, dar și să dezlege misterul planetei distruse din visele lui Valerian.

August – Alien: Covenant

Având ca destinație o planetă dintr-o parte indepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus.

Septembrie – Happy Family

O comedie despre un cuplu în vârstî și puțin ciudățel care decide să adopte un copil. Însă a fi părinte nu este atât de simplu precum credeau ei.

Octombrie – Friday the 13th

Legendarul criminal în serie Jason Voorhees revine pe marile ecrane într-un nou „Fridat the 13th”.

Noiembrie – Justice League

Superman, Batman, Wonder Wooman, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii și să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieșiți vreodată din benzile desenate.

Decembrie – Star Wars: Episode VIII

După ce a făcut primii pași într-o lume nouă în „Star Wars: The Force Awakens”, Rey își continuă aventurile alături de Finn, Poe și Luke Skywalker în următorul capitol din seria „Star Wars”.

Tu ce filme vrei să vezi în 2017?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *