Ce filme vizionam in mai

By  | 

Nu ştii la ce filme să te uiţi în luna aceasta? COSMO ţi-a pregătit cele mai bune recomandări de filme noi!

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna aceasta în cinematografe.

6 filme de vazut saptamana aceasta

The Age of Adaline / Secretul lui Adaline – premiera 1 mai 2015

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste.

A Little Chaos / Haos la Versailles – premiera 1 mai 2015

Unei femei peisagist (Kate Winslet) i se acordă râvnita onoare de a construi câteva grădini grandioase la Versailles, o sarcină de aur care o aduce în centrul curţii regelui Ludovic al XIV-lea. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea contestă barierele de gen şi de clasă în timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre.

Hot Pursuit: Urmărire periculoasă – premiera 8 mai 2015

În „Urmărire periculoasă„, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. Poți citi recenzia noastră aici.

Mad Max: Fury Road / Mad Max: Drumul furiei – premiera 15 mai 2015

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller, ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine – premiera 22 mai 2015

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic. Pentru a salva Pământul, Frank Walker (George Clooney) trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Hugh Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.

San Andreas / Dezastrul din San Andreas – premiera 29 mai 2015

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

De asemenea, nu uita de cele mai bune filme ale lunii aprilie, printre care amintim „The Avengers: Age of Ultron”, „Fast and Furious 7”, „The Longest Ride”, „Miss Julie” și „Child 44”.

Vizionare plăcuta!

Comments

comments