Ce filme vedem în septembrie

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna septembrie 2015 în cinematografe.

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor!

Iată care sunt filmele ce vor avea premiera în luna septembrie:

The Transporter Refueled / Transporter. Moștenirea – premiera 4 septembrie

Frank Martin este cel mai experimentat și abil transportator din câți se pot găsi. Mizele au crescut, iar tehnologiile au evoluat, însă aceleași trei reguli se aplică: niciodată nu schimbi înțelegerea, fără nume și niciodată nu deschizi coletul.

Aloha – premiera 4 septembrie

Un antreprenor militar cu reputație se întoarce acolo unde a avut cele mai mari realizări din carieră și reia legătura cu o iubire veche. Între timp se îndrăgostește fără să-și dea seama de supraveghetoarea strictă care i-a fost desemnată din partea Forțelor Aeriene.

Maze Runner: The Scorch Trials / Labirintul: Încercările focului – premiera 11 septembrie

Noul film îl arata pe Thomas, supravieţuitor al labirintului, conducându-i pe ceilalţi supravieţuitori prin „The Scorch” (pământul pârjolit), un ţinut pustiu dar plin de alte pericole, continuându-şi căutarea de răspunsuri cu privire la misterioasa organizaţie care îi ţine captivi.

Sicario – premiera 18 septembrie

La graniţa dintre S.U.A şi Mexic legea nu există, iar această realitate pare cel puţin brutală în ochii agentului FBI Kate Mercer, care este martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale, care îl vor implica în planul de lichidare a liderului unui important cartel mexican.

Un etaj mai jos – premiera 18 septembrie

După ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, Pătraşcu trebuie să înfrunte doi vecini foarte apropiaţi: unul este bizarul ucigaş, celălalt este propria sa conştiinţă.

Amy – premiera 18 septembrie

Documentarul „Amy” este povestea lui Amy Winehouse în cuvintele ei, care prezintă filmări din arhive în premieră şi cântece neauzite până acum.

Everest – premiera 18 septembrie

Everest este povestea adevărată a două expediții diferite care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii.

The Disappointments Room – premiera 25 septembrie

O tânără se mută împreună cu fiul ei într-o casă de vis, undeva la țară. Însă atunci când băiatul și mama lui merg să exploreze prin podul casei, dezlănțuie o serie de orori inimaginabile.

Autoportretul unei fete cuminţi – premiera 25 septembrie

Cristiana are 30 de ani și este de „familie bună”. Ea îşi petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuţiile cu cei doi prieteni apropiaţi, Alex şi Michelle, şi întâlnirile – rare, dar mult aşteptate – cu un bărbat căsătorit, cu care are o relaţie. După mutarea părinţilor „la casă”, rămâne să locuiască singură într-un apartament cu patru camere şi se hotărăşte să-şi ia un câine – dorinţa ei din copilărie.

The Intern / Internul – premiera 25 septembrie

Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani, descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă.

3 coeurs / Trei inimi – premiera 25 septembrie

Aflat într-un orăşel de provincie, Marc pierde trenul spre Paris. O întâlneşte pe Sylvie şi împreună cei doi hoinăresc pe străzi până dimineaţa, vorbind despre orice, în afară de ei înşişi, în perfectă armonie. Îşi dau întâlnire la Paris în zilele următoare. Nu ştiu nimic unul despre celălalt şi, când Sylvie ajunge la întâlnire, iar Marc nu, povestea lor pare să se fi terminat. Pornit în căutarea ei, Marc o întâlneşte pe Sophie. Nu are idee că este sora celei de care s-a îndrăgostit…

În caz că nu le-ai văzut până acum, îți recomandăm și cele mai bune filme ale lunii august: „Southpaw„ / „Lovitură de stânga” (citește recenzia noastră aici), „Man From U.N.C.L.E.” / „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Self/less: Transfer de viață”, „The Gift” / „Darul”, „Paper Towns” / „Oraşe de hârtie” și „Fantastic 4”.

Vizionare plăcută!

Comments

comments