Ce filme vedem in august

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna august 2015 în cinematografe.

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor!

Iată care sunt filmele ce vor avea premiera în luna august:

The Fantastic Four / Fantastic 4 – premiera 7 august

Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Vieţile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Pământul de o teribilă ameninţare.

The Gift / Darul – premiera 7 august

Simon şi Robyn au o viaţă perfectă. Totul se schimbă când cei doi îl întâlnesc pe Gordo, o cunoştinţă din liceu a lui Simon. Bărbatul se insinuează în viaţa cuplului, iar curând se va vedea că intenţiile sale nu sunt dintre cele mai bune.

Southpaw / Lovitură de stânga – premiera 14 august

Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său. Un film în regia lui Antoine Fuqua, cu Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal și Forest Whitaker în rolurile principale.

The Man from U.N.C.L.E. / Agentul de la U.N.C.L.E. – premiera 21 august

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, filmul evidenţiază concurenţa a doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.

Sinister 2 – premiera 21 august

Sinister 2 este urmarea înspăimântătoare a horror-ului de mare succes din 2012. După evenimentele şocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia şi crima aduse de Bughuul şi locotenenţii săi, copiii-fantomă.

Vacation / Vacanţă cu peripeţii – premiera 28 august

Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold îşi surprinde soţia şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

Irrational Man / În lipsa raţiunii – premiera 28 august

Scris şi regizat de Woody Allen, filmul ne prezintă povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial.

Tu pe care ai vrea să le vezi?

Comments

comments