Captain America: Civil War, cel mai bun film Disney cu supereroi din toate timpurile

By  | 

Captain America: Civil War a fost lansat pe 6 mai 2016 și a devenit rapid atât cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cât și filmul Disney cu supereroi care are cele mai mari încasări la lansare din toate timpurile.

„Captain America: Civil War” a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016, iar fanii Marvel sunt de părere că acesta este cel mai bun film cu supereroi din ultimii ani. În primul weekend de la lansare, acesta a înregistrat încasări record în România (aproape 500.000 de dolari), afându-se pe primul loc în box office. Filmul se află pe primul loc și în box office-ul american, cu încasări de aproape 181.800.000 dolari.

Cel mai nou film Marvel a avut încasări cu 247% mai mari decât „Captain America: Winter Soldier”, cu 188% mai mari decât „Iron Man 3” și cu 125% mai mari decât „Avengest: Age of Ultron”. De asemenea, a depășit „Barman vs Superman” cu 71%.

Despre film:

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Captain America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Avengers, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Filmul „Captain America: Civil War / Captain America: Război Civil”este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 6 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *