„Bad Times at the El Royale” cu Chris Hemsworth – filmul pe care să-l vizionați împreună cu prietenele voastre

By  | 

Ce puteți face în weekend? Oferta orașului este foarte bogată. Puteți face cumpărături, puteți lua prânzul cu prietenele, puteți vedea un film…. Numai lucruri triviale!

Ați fi dispuse să încercați ceva neobișnuit, fără să fie nevoie să ieșiți din casă? În zilele noastre totul se întâmplă pe net, folosind telefonul smart sau calculatorul. Poate că o să vi se pară mult mai interesant, în loc să vă plimbați prin oraș să faceți câteva încercări la cazinou, dar fără să părăsiți confortul casei. Aici puteți găsi mai multe informații despre cele mai atractive oferte de joc și, bineînțeles, vă puteți încerca norocul online. Numai câteva clicuri vă despart de o seară la cazinou.

Dacă totuși ați decis să ieșiți în oraș, o seară la cinema este o alegere acceptabilă, dar numai în cazul în care găsiți un film care să vă facă plăcere. Dacă încă nu ați citit nimic sau nu ați auzit nimic despre subiectul filmului “Bad Times at the El Royale”, faceți tot posibilul să păstrați acest lucru așa și mergeți să-l vedeți, cât de repede posibil.

Acesta este unul dintre filmele pentru care chiar și puțin este prea mult. În primul rând, am considerat că marketingul nu scoate la iveală prea mult, dar s-a dovedit că ne-a arătat suficient. Producția filmului și detaliile subiectului au fost păstrate în secret, atât de mult încât scenariul a fost citit inițial numai de către șefii de top ai studiourilor de la Hollywood, interesați de distribuția sa. Făceți-vă un serviciu – nu vă uitați nici la trailere. 

“Bad Times at the El Royale” arată poveștile unor oaspeți accidentali, la hotel El Royale. Toate acestea se întâmplă într-o noapte memorabilă care va dezvălui toate secretele oaspeților. Un scenariu segmentat în diferite personaje, cu povești paralelele și experiențe în trecut, nu este ceva nemaivăzut. Acțiunea are loc într-un hotel, la granița dintre statele California și Nevada. Numele real al hotelului a fost Cal-Neva Resort și a fost cunoscut ca un loc unde se întâlnea elita americană – John F. Kennedy și Marilyn Monroe. Proprietarul real a fost Frank Sinatra.

Hotelul din film nu se află într-o situație atât de bună. Vremurile strălucitoare au trecut de mult iar licența pentru jocuri de noroc a fost pierdută, împreună cu oaspeții celebri. Acum acolo se întâlnesc un preot ruinat (Jeff Bridges), o cântăreață mediocră (Cynthia Ieribai), un vânzător de aspiratoare cu egoul umflat (Jon Hamm) și alte fete misterioase și pretențioase (Dakota Johnson) iar Chris Hemsworth se distrează din tot sufletul cu rolul său de sadicul Billy Lee. Fiecare cameră ascunde câte un secret întunecat. Pe măsură ce ați văzut introducerea vă gândiți “Sună interesant!” și vă așteptați povestea să înceapă să se dezvolte. De fapt cam asta este tot! Selecția actorilor este excelentă. Fiecare își joacă rolul impecabil. Aceștia sunt actori de clasă mare care știu să joace roluri de genul acesta. Eroii filmului nu se schimbă. Cum îi întâlniți la început așa rămân până la sfârșit. Cei buni sunt buni cei răi rămân răi.

Acțiunea merge perfect sub privirea regizorului-scenarist Drew Goddard. Filmul “Bad Times at the El Royale” este o producție interesantă, putem spune chiar amuzantă uneori. Se pot observa urmele unor teme, precum instinctele oamenilor, dorința să iertăm sau să ne răzbunam, principiile morale ale societății. Aceste calități le veți observa încă de la începutul filmului și vor fi susținute până la capăt. Dar finalul se apropie și rămânem cu întrebarea “Asta a fost? Nu se va întâmpla nimic?”. Răspunsul este “Da. Asta a fost!”.

Acesta nu este un film pentru toate gusturile. Nu vă puteți aștepta la intrigi complexe și cine știe ce acțiune. Filmul privește filosofic întâlnirile între diferiți oameni care, venind la hotel au adus și trecutul său de care nu pot scăpa. Poate că problema cea mai mare, care a împiedicat acest film să ajungă mai sus în clasament este publicitatea. Trailerul filmului ne prezintă o atmosferă care ne duce cu gândul către ceva ireal. Dar acest lucru nu este așa. Chiar dacă până la sfârșit aceasta senzație persistă, așteptăm că cineva va reveni din lumea morților și îi va pedepsi pe toți, așa ceva nu se întâmplă. Dar exact acesta este farmecul filmului. Oamenii nu fug de demonii sau bestii, ci fug de trecutul sau.

Cât de departe poți fugi înainte ca trecutul să te ajungă din urma și va trebui să plătești pentru greșelile sale?!

Sursa: MachTeam Soft

Sursa foto: Unsplash

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *