8 filme must see pentru fete

By  | 

Nu știi la ce filme să te uiți după o zi grea de muncă sau într-o seară de weekend cu prietenele?

Breakfast at Tiffany’s / Mic dejun la Tiffany (1961)

Vom începe lista cu clasicul „Breakfast at Tiffany’s”, cu Audrey Hepburn în rolul principal. Acțiunea are loc în New York-ul anilor ’60, când Holly Golightly, o tânără frumoasă şi sofisticată, îl întâlneşte pe Paul (George Peppard), noul ei vecin, un tânăr care visează să ajungă un scriitor de succes, până atunci întreţinut fiind de o femeie mai în vârstă. Un must see pentru orice COSMO girl!

Clueless / Liceenele din Beverly Hills (1995)

Cu Alicia Silverstone, Brittany Murphy și Paul Rudd în rolurile principale, „Clueless” ne poartă în lumea liceenilor din Beverly Hills, unde facem cunoștință cu Cher Horowitz, o adolescentă bogată, populară și o romantică incurabilă. Încercând să facă fapte bune, ea vrea să o ajute pe nou venita Tai să devină una dintre fetele populare, alegând cu grijă băieții perfecți pentru ea… chiar dacă aceasta nu este tocmai mulțumită.

13 Going on 30 / Azi 13, mâine 30 (2004)

Jenna (Jennifer Garner) este o fetiţă de 13 ani, în pragul feminităţii. Problema este că maturitatea nu soseşte suficient de repede. Singură în toaletă, după ce petrecerea sa aniversară este un dezastru, Jenna rosteşte o dorinţă din suflet. Dacă ar fi o persoană matură, ar avea viaţa pe care şi-a dorit-o întotdeauna. În mod miraculos, dorinţa i se îndeplineşte. A doua zi, când Jenna iese din toaletă, suntem în anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superbă şi de succes (Jennifer Garner) cu o slujbă foarte bună şi cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. Singurul impediment? Nu are nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo.

How to Lose a Guy in 10 Days / Cum să scapi de un tip în 10 zile (2003)

Andie Anderson (Kate Hudson) lucrează la o revistă și trebuie să scrie un articol despre toate greșelile neintenționate pe care o femeie le face în relații, greșeli ce duc la ruperea legăturii. Ea trebuie să găsească un bărbat, să-l determine să se îndrăgostească de ea și apoi să comită câteva greșeli clasice astfel ca acesta să-i dea papucii. Din pacate pentru Andie, cel ales este Benjamin Barry (Matthew McConaughey) care tocmai a pariat cu șeful său că poate face o femeie să se îndrăgostească de el în 10 zile.

The Time Traveler’s Wife / Soţia călătorului în timp (2009)

Bazat pe romanul cu același nume scris de Audrey Niffenegger, filmul urmărește evoluția relației dintre Clare (Rachel McAdams) și Henry (Eric Bana). Datorită unei anomalii genetice rare de care suferă, Henry are capacitatea de a călători înainte şi înapoi în timp, fără însă a avea control asupra acestui fenomen. Astfel, Henry poate să apară şi să dispară într-un mod imprevizibil, iar Clare încearcă din răsputeri să-şi construiască viaţa alături de el.

Mean Girls / Fete rele (2004)

Crescută în ținuturile aride ale Africii de părinți zoologi, Cady Heron (Lindsay Lohan) crede că știe totul despre supraviețuire în condiții de criză. Dar legea junglei are un înțeles cu totul nou când eleva de 15 ani ajunge într-un liceu normal, public, și cade pradă unui război psihologic și unor reguli nescrise cărora adolescentele din ziua de azi trebuie să le facă față.

50 First Dates / Mereu la prima întâlnire (2004)

„50 First Dates” este o comedie romantică de neuitat cu Adam Sandler în rolul Henry si Drew Barrymore în rolul Lucy, o profesoară de arte la liceu cu o boală neurologică unică care face ca memoria să i se șteargă peste noapte – și asta în fiecare noapte.

P.S. I Love You / P.S. Te iubesc (2007)

O tânără văduvă (Hilary Swank) descoperă că soțul său (Gerard Butler) i-a lăsat 10 mesaje pentru a o ajuta să scape de durerea provocată de moartea lui, pentru a-și putea începe o viață nouă, fără el.

Vizionare plăcută!

Comments

comments