6 filme de vazut saptamana aceasta

By  | 

Dacă și tu ai impresia că ai văzut toate filmele bune care există, COSMO îți vine în ajutor cu 6 recomandări de filme mai puțin cunoscute pe care să le vizionezi săptămâna aceasta.

Nu e nimic mai enervant decât să vrei să te relaxezi într-o seară vizionând un film de calitate… dar să nu ai la ce să te uiți. Până ceri prietenilor recomandări sau până arunci un ochi pe topurile postate pe internet, cheful de film ți-a și trecut. Din fericire, COSMO ți-a pregătit o listă cu 6 filme mai puțin cunoscute, dar care au fost bine primite atât de critici, cât și de către public.

The Haunted Palace (1963)

Inspirat de o povestire a lui H.P. Lovecraft, acest film horror ne face cunoștință cu Charles Dexter Ward, care a moștenit o vilă dintr-un sat mic. Ajungând acolo, descoperă că nu este primit cu bucurie de către locuitori, iar aceștia se feresc de vila ciudată. Mai mult, strămoșul său a fost ucis aici de vecinii săi cu 100 de ani în urmă.

5 filme de vazut saptamana aceasta

Serpico (1973)

Bazată pe o poveste reală, drama îl urmărește pe Frank Serpico, un polițist din New York, care s-a făcut cunoscut pentru demascarea corupției din sânul poliției. În rolul principal îl găsim pe Al Pacino, care a fost nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol principal.

This Boy’s Life (1993)

Încă un film bazat de fapte reale, de data asta despre relația dintre un adolescent rebel și tatăl său vitreg abuziv. În rolurile principale îl găsim pe Robert De Nico și Leonardo DiCaprio.

Filme cu femei puternice

The I Inside (2004)

Acest thriller psihologic nu-i prezintă pe Simon Cable (Ryan Phillippe), un tânăr care se trezește în spital suferind de amnezie. El nu își mai amintește ultimii doi ani din viață, însă descoperă că poate călători înapoi în timp, povestea oscilând între anii 2000 și 2002, când Simon a fost internat în același spital. Deși este foarte captivant, e posibil să te pierzi puțin în poveste dacă nu ești atentă, deci acesta nu e momentul potrivit să îți verifici mesajele de pe Facebook!

Broken Flowers (2005)

După ce a fost părăsit de ultima iubită, Don Johnson (Bill Murray) primește o scrisoare anonimă de la o fostă parteneră, prin intermediul căreia află că are un fiu de 19 ani care este posibil să fie în căutarea sa. Dorind să afle adevărul, el își vizitează patru foste iubiri, iar întâlnirile îi aduc surprize neașteptate din partea fiecăreia.

5 seriale excelente de urmarit in 2015

Mr. Nobody (2009)

Cu Jared Leto în rolul principal, această dramă SF spune povestea unui bărbat de 118 ani, ultimul muritor de pe Pământ, după ce rasa umană a atins cvasi-nemurirea. Firul narativ alternează pe trei planuri, în funcție de decizia posibilă pe care el a luat-o în trei puncte importante ale vieții sale: la vârsta de 9 ani, la 15 și la 34.

Vizionare plăcută!

Comments

comments