5 seriale noi care merita urmarite in toamna 2015

By  | 

Eşti îngrijorată că n-o să ai la ce să te uiţi în serile friguroase şi lungi de toamnă? Stai liniştită, un sezon de seriale noi stă să înceapă! Iată 5 seriale care vor debuta în curând pe micile ecrane şi se anunţă a fi destul de interesante pentru a deveni noile tale “plăceri vinovate”!

Wicked City

Gen: dramă, crime. Premiera: 27 octombrie 2015.

Ed Westwick. Atât! De fapt nu, îţi mai spunem că de data asta Ed chiar interpretează un rol malefic, nu doar bad boy la suprafaţă, băiat de treabă în interior, aşa cum a fost Chuck Bass din Gossip Girl. Credeai că i-ai văzut atunci tot arsenalul de priviri diabolice? Stai să-l vezi în “Wicked City”, unde interpretează rolul unui criminal în serie care terorizează Hollywood-ul anilor ’80. Poliţişti, detectivi, jurnalişti, dealeri de droguri – tot L.A.-ul formează o alianţa pentru a demasca şi prinde criminalul.

Din păcate, Westwick va apărea doar în primul sezon din Wicked City deoarece, pe modelul lansat de “True Detective”, distribuţia serialului se va schimba complet în sezonul doi, care va aborda un nou caz şi noi personaje. Şi bănuim că va exista un sezon doi, pentru că publicul actual pare interesat de acest gen de seriale, numite pompos true crime procedural drama. Şi pentru că Westwick vine cu o armată de fane care abia aşteaptă să-l soarbă din priviri într-un nou serial.

Scream Queens

Gen: comedie horror. Premiera: 22 septembrie 2015.

Ca orice iese din mâna lui Ryan Murphy (vezi “Glee”, American Horror Story, “Nip/Tuck”), “Scream Queens” are din start succesul asigurat. Murphy ştie că publicul vrea horror şi comedie, şi îi oferă asta, dar în seriale care nu duc lipsă de creativitate şi controversă. Ultimul său proiect nu are un subiect prea original – filme cu crime atroce care au loc în campusuri studenţeşti am tot văzut – dar precis “Scream Queens” va veni cu ceva şocant, care să ţină telespectatorii în priză.

Până atunci, numele lui Ryan Murphy şi distribuţia plină de feţe tinere şi frumoase (Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin, Diego Boneta), plus câţiva cântăreţi în vogă (Ariana Grande, Nick Jonas), vor garanta cifre mari de audienţă. Scream Queens sună bine. Sau, aşa cum spune Emma Roberts: “E ca Mean Girls combinat cu Friday the 13th. Teribil de amuzant şi de înfricoşător, în plus, toată lumea poartă Chanel. De ce alte motive mai ai nevoie ca să-l urmăreşti?”.

 

The Bastard Executioner

Gen: dramă istorică. Premiera: 15 septembrie 2015.

Un alt realizator de seriale de succes care revine pe sticlă toamna aceasta cu un nou proiect este Kurt Sutter, creatorul “Sons of Anarchy”, cel mai urmărit serial produs de FX. Cu “The Bastard Executioner”, Sutter schimbă macazul şi trece de la proscrişii pe motocicletă din vremurile contemporane la cavalerii secolului al XIV-lea. Mai exact, noul serial spune povestea unui cavaler din armata regelui Edward I, care devine călău pentru împlini o profeţie.

Bărbaţi bărboşi bine făcuţi, puţină istorie, costume de epocă şi peisaje de vis din Ţara Galilor… Sună bine, a combinaţie între Game of Thrones şi “The Tudors”. Iar distribuţia nu lasă de dorit: Stephen Moyer din “True Blood”, Katey Sagal din “SOA” şi însuşi Sutter. Din categoria eye candy, îi avem pe James Rousseau şi Matthieu Charneau – merită să-i descoperi, arată de vis! Vrei încă un motiv pentru a vedea The Bastard Executioner? Îl are pe Ed Sheeran, blajinul roşcăţel care cântă la chitară despre iubire, într-un rol negativ!

 

Blindspot

Gen: dramă, mister. Premiera: 21 septembrie 2015.

Blindspot este unul dintre cele mai aşteptate seriale pentru că vine cu un subiect super interesant: o tipă goală, cu corpul acoperit complet de tatuaje, este găsită într-o sacoşă abandonată în Times Square. Femeia misterioasă nu îşi aminteşte nimic din trecut, iar tatuajele de pe corpul ei atrag atenţia FBI-ului deoarece numele unuia dintre agenţii săi este tatuat pe spatele femeii. Tatuajele ascund nu doar adevărata indentitate a femeii, ci se dovedesc a fi şi cheia către rezolvarea unei vaste conspiraţii criminale. În rolul principal joacă Jamie Alexander din “Thor” şi “Agents of S.H.I.E.L.D.”.

 

Limitless

Gen: thriller. Premiera: 22 septembrie 2015.

Îţi mai aminteşti filmul cu Bradley Cooper din 2011, despre tipul acela care descoperă un drog misterios ce-i permite să-şi folosească creierul la capacitate maximă? Va fi greu ca serialul să se ridice la înălţimea lui, dar noua producţie CBS are câţiva aşi în mânecă. Unul dintre producători este chiar Cooper, care va apărea sporadic în serial. În rolurile principale, îi avem pe chipeşul Jake McDorman şi pe Jennifer Carpenter, pe care o ştii din serialul “Dexter”, unde o interpreta pe poliţista simpatică şi zăpăcită care scăpa câte un “fuck” la fiecare trei cuvinte. Sperăm ca noul ei rol să fie la fel de reuşit!

Merită menţionate şi serialele Blood and Oil, cu Chase Crawford (aka Nate Archibald din “Gossip Girl”), un serial dramă despre un cuplu care se mută în North Dakota după cea mai mare descoperire de petrol din istoria SUA, şi Truth Be Told, o comedie cu Mark-Paul Gosselaar. Da, chiar Zack din “Saved by the Bell”, blondul după care suspinam toate în anii ’90! 25 de ani mai târziu, Zack arată la fel de bine!

Comments

comments