5 seriale de succes apărute în 2017

By  | 

Serialele devin din ce în ce mai populare, iar producătorii ne oferă povești tot mai fascinante și personaje memorabile. Dacă ești în căutare de un serial bun, COSMO îți recomandă 5 dintre cele care au fost lansate anul acesta.

American Gods

Cu foarte puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că soția a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat. Se trezește în curând angajatul unui vânzător ambulant carismatic, dl. Wednesday, și este atras într-un conflict între vechii și noii zei ai Americii.

The Handmaid’s Tale

Plasat într-un viitor distopic, The Handmaid’s Tale ne spune povestea unei femei care este forţată să trăiască în concubinaj sub o teocraţie dictatorială.

Legion

Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o altă pacientă, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale.

Taboo

James Keziah Delaney este un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea tatălui său. El refuză să vândă afacerea familiei către compania East India și începe să își construiască propriul imperiu naval și comercial, implicându-se astfel într-un joc periculos.

Genius.

Serialul explorează cum funcţionarul Einstein a eşuat în a-şi lua un doctorat sau o slujbă de profesor, dar a reuşit să rezolve misterele universului.

Tu ce seriale noi mai urmărești?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *