5 seriale care merită urmărite în toamna 2016

By  | 

Iată 5 seriale care vor avea premiera toamna aceasta și care se anunță a fi foarte interesante!

Poate îți pare rău că se termină vara, însă nu trebuie să uităm că toamna se lansează seriale noi, multe din care merită urmărite. Iată 5 seriale pe care ți le recomandăm.

American Horror Story va avea premiera pe 14 septembrie. Serialul urmărește poveștile a diferite personaje, iar fiecare sezon este diferit: în primul sezon am avut o casă bântuită, în cel de-al doilea un azil de nebuni, al treilea vrăjitoare, în al patrulea un freak show, iar în ultimul un hotel misterios.

Lethal Weapon va avea premiera pe 21 septembrie și este bazat pe popularele filme cu același nume, în care un tânăr polițist devine partener cu un detectiv mai în vârstă care încearcă să duca o viață cât mai lipsită de stres.

Frequency va avea premiera pe 5 octombrie și este bazat pe filmul cu același nume din 2000. În serial, o polițistă descoperă că poate comunica cu tatăl său, un detectiv care a murit în urmă cu 20 de ani. Ei încearcă să schimbe împreună evenimentele tragice ce urmează să aibă loc în prezentul tatălui.

Luke Cage va avea premiera pe 30 septembrie. După ce a căpătat putere supraomenească în urma unui experiment sabotat, un bărbat acuzat pe nedrept evadează din închisoare și devine supererou de închiriat.

The Exorcist va avea premiera pe 23 septembrie și este bazat pe romanul cu același nume publicat de William Blatty în 1971, unde un preot încearcă să îi ajute pe cei posedați să scape de spiritele demonice.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *