5 filme vechi perfecte pentru Halloween

By  | 

Vrei să organizezi o seară de filme de Halloween, dar nu știi la ce să te uiți? COSMO ți-a pregătit câteva recomandări!

Din păcate, suntem prea mari pentru trick or treat (iar la noi nici nu e prea popular), dar nu ai chef să ieși la vreo petrecere? În cazul acesta, probabil ai de gând să îți petreci seara de Halloween vizionând filme. Dacă nu ai idei ce anume să alegi, ți-am pregătit o listă de recomandări perfectă pentru această seară!

Iată 5 filme vechi la care te poți uita de Halloween:

Candyman (1992)

O studentă care hotărăşte să scrie o lucraredespre mituri şi legende locale. În acest scop, vizitează o zonă a oraşului natal, unde aude legenda lui Candyman, un bărbat cu un cârlig în locul mâinii drepte, care apare când îi spui numele de cinci ori în faţa unei oglinzi. Ea nu crede povestea, însă oamenii din zonă sunt foarte speriaţi. Fata ignoră avertismentele lor şi îşi începe investigaţiile în locurile unde Candyman a apărut cel mai des. În acelaşi timp, începe o serie de crime terifiante. Este doar o coincidenţă sau legenda lui Candyman este adevărată?

Beetlejuice / Viaţă de stafie (1988)

Adam și Barbara tocmai au decedat, dar sunt obligați să locuiască încă 50 de ani în casa lor, sub formă de fantome. Noii locatari nu sunt pe placul lor, însă, dar ei nu reușesc să îi sperie, așa că apelează la serviciile unui „bio-exorcist” numit Beetlejuice, care să îi ajute să scape de noii proprietari.

Rosemary’s Baby / Copilul lui Rosemary (1968)

După ce se mută într-un apartament dintr-o clădire rău famată, Rosemary Woodhouse începe să aibă vise ciudate, iar soţul ei se împrieteneşte cu doi bătrâni puțin ciudați. Rosemary află că este însărcinată, însă soţul ei s-a îndepărtat de ea, iar ea începe să se simtă din ce în ce mai rău. Curând, își dă seama că în interiorul ei nu crește un simplu copil.

The Thing / Creatura (1982)

O navă spaţială se prăbuşeşte pe Pământ şi este îngropată sub gheaţa Antarcticii. După ani de zile, oamenii de ştiinţă scot la lumină Creatura, dar îşi dau seama prea târziu că aceasta trăieşte şi poate imita orice formă de viaţă. În izolarea staţiei de cercetare din Nordul îngheţat, Creatura începe să atace fiinţele umane, pe măsură ce le surprinde singure, după care le fură identitatea.

Videodrome (1983)

Un bărbat care vine cu propuneri pentru programe TV este în căutare de senzații tari și descoperă o casetă video bizară cu numele „Videodrome”. Curând, el își dă seama că imaginile video pot controla și altera existența umană.

Vizionare plăcută!

Vezi și 5 filme noi pentru seara de Halloween!


Comments

comments