5 actori sexy pe care o sa-i vezi des la cinema in 2015

By  | 

Anul acesta, dacă mergi la cinema şi nu dai de Tom Hardy în Mad Max: Fury Road, o să-l vezi în „Legend” sau „The Revenant”. Dacă nu-l vezi pe Michael Fassbender în „Macbeth”, o să-l vezi în „Steve Jobs”. Iată cinci actori sexy pe care e imposibil să nu-i vezi anul acesta la cinema, deoarece joacă în mai multe filme care se vor lansa!

Matthias Shoenaerts

Filme în 2015: The Loft, A Little Chaos, Suite Française, Far from the Madding Crowd, A Bigger Splash, The Danish Girl, Maryland.

Matthias Shoenaerts este cu siguranţă actorul de urmărit anul acesta! Apare în nu mai puţin de şapte filme, unul mai interesant decât altul. Spre exemplu, în Suite Française, ecranizarea bestseller-ului lui Irène Némirovsky, este ofiţerul nazist care se îndrăgosteşte de o franţuzoaică, în A Little Chaos îl interpretează pe André Le Notre, peisagistul parcului de la Palatul Versailles, iar în „Far from the Madding Crowd”, ecranizare după Thomas Hardy, joacă alături de Carey Mulligan.

După rolurile excepţionale din „Bullhead”, film belgian nominalizat la Oscar în 2012, şi „Rust and Bone”, pentru care a şi primit premiul César, Matthias Shoenaerts, acest Marlon Brando al Belgiei, a început să apară în tot mai multe filme de la Hollywood. Poliglot, chipeş şi talentat! În plus, îl iubesc femeile – Carey Mulligan l-a recomandat pentru rolul din Far from the Madding Crowd, iar Marion Cotillard a declarat că singura dată când a filmat cu plăcere scene de sex a fost când a jucat cu Shoenaerts în „Rust and Bone”. Très bien, Matthias!

Tom Hardy

Filme în 2015: Child 44, Mad Max: Fury Road, London Road, Legend, The Revenant.

Tom Hardy are talent cu carul, dovadă fiind uşurinţa cu care interpretează orice rol. Michael Gordon Petersen, criminalul pe care Hardy l-a interpretat în „Bronson” (2008), a fost atât de impresionat de felul în care actorul l-a imitat, încât şi-a ras mustaţa celebră şi i-a oferit-o ca să o folosească în film. Revenind la 2015, dacă l-ai văzut deja pe Hardy în Child 44 şi în blockbuster-ul verii „Mad Max: Fury Road”, pregăteşte-te să-l vezi în încă trei filme. London Road este inspirat de crimele din Ipswich din 2006, iar The Revenant este mult-aşteptatul film al lui Alejandro Gonzales Inarritu. Dar cireaşa de pe tort este Legend, unde Tom Hardy va avea rol dublu, interpretându-i pe gemenii Kray care au terorizat Londra în anii ’50. Tom Hardy în dublu exemplar? Perfect!

Michael Fassbender

Filme în 2015: Macbeth, Slow West, Steve Jobs, Trespass Against Us, The Light Between Oceans.

Toată lumea e cu ochii pe Michael Fassbender şi rolul său din „Macbeth”, ultima ecranizare după celebra piesă shakespeare-iană, în care actorul scoţian joacă împreună cu Marion Cotillard. Filmul a fost bine primit la Cannes, având deja un scor favorabil de 91% pe site-ul Rotten Tomatoes. Macbeth va apărea la noi probabil prin toamnă, dar până atunci îl putem vedea pe Fassbender în westernul Slow West şi în noua biografie despre Steve Jobs. Filmul de acţiune „Trespass Against Us” şi drama The Light Between Oceans, in care Fassy joacă alături de Rachel Weisz şi Alicia Vikander, nu au încă date de lansare.

Ewan McGregor

Filme în 2015: Mortdecai, Last Days in the Desert, Miles Ahead, Our Kind of Traitor, Jane Got a Gun, The Land of Sometimes.

După un 2014 liniştit, Ewan McGregor ne va scoate la cinema de mai multe ori anul acesta. O să-l vedem, printre altele, în rolul lui Iisus în Last Days in the Desert, în biografia Miles Ahead despre viaţa cântăreţului Miles Davis şi în westernul Jane Got a Gun, alături de Natalie Portman. Şi sperăm că sequel-ul la „Trainspotting” – intitulat simplu, dar atât de sugestiv „Porno” – o să apară tot anul acesta!

James Franco

Filme în 2015: The Sound and The Fury, True Story, Yosemite, I Am Michael, Every Thing Will Be Fine, Wild Horses, The Adderall Diaries. Fără date de lansare: Queen of the Desert, Black Dog Red Dog, The Heyday of the Insensitive Bastards, Zeroville, In Dubious Battle, Killing Animals.

Cu toţii îl ştim pe James Franco cât de prolific e, dar parcă 13 filme într-un an e prea mult până şi pentru el! O să-l vedem, printre altele, în I Am Michael, film în care interpretează un activist gay „salvat” de homosexualitate prin credinţă, Queen of the Desert, film biografic despre viaţa exploratoarei Gertrude Bell (interpretată de Nicole Kidman), The Adderall Diaries, în care joacă alături de Amber Heard, şi Zeroville, cu Megan Fox, Seth Rogen şi Dave Franco, fratele său.

Adevărul e că James Franco poate complexa pe oricine. La cei 37 de ani ai săi, joacă în filme, scrie scenarii, produce şi regizează filme şi piese de teatru, studiază ca un nebun (de trei ori mai multe cursuri pe trimestru decât un student normal!), predă la universitate, scrie poezii şi articole de presă, cântă într-un band, face opere de caritate, susţine comunitatea LGBT şi este şi unul dintre cei mai activi actori pe reţelele social media. Te întrebi când mai are timp să respire? Şi noi!!

Comments

comments