Filme și seriale noi pe Netflix în februarie 2020

Pe lângă serialele care revin cu câte un nou sezon (printre care Altered Carbon, Cable Girls, Vikings, The Flash sau Outlander) și filme mai vechi pe care ne place mereu să le revedem (Ocean‘s 8, Deep Impact, Lady Bird, Cast Away), pe Netflix aterizează luna aceasta și o serie de titluri noi. Iată ce filme și seriale noi apar pe Netflix în februarie 2020.

Locke & Key

Premiera: 7 februarie, NETFLIX

Distribuție: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones

Locke & Key se bazează pe o serie de romane grafice scrise de Joe Hill, fiul lui Stephen King, care a moștenit talentul tatălui său și este, de asemenea, autor de volume horror, dar și de benzi desenate. Locke & Key spune povestea a trei fraţi care, după asasinarea tatălui lor, se reîntorc în conacul familiei, din micul oraș Lovecraft. O serie de chei cu puteri magice îi propulsează într-o aventură în care trebuie să înfrunte un spirit malefic.

Horse Girl

Premiera: 7 februarie, NETFLIX

Distribuție: Alison Brie, Molly Shannon, Debby Ryan

Horse Girl este un thriller psihologic original Netflix. Acțiunea o are în centru pe Sarah, o tânără care preferă compania cailor mai degrabă decât pe cea a oamenilor și care are o pasiune pentru serialele polițiste supranaturale. O serie de vise ciudate îi complică viața, iar Sarah va trebui să se străduiască pentru a face diferența dinte imaginație și realitate.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Premiera: 12 februarie, NETFLIX

Distribuție: Lana Condor, Noah Centineo

După succesul comediei romantice To All the Boys I’ve Loved Before”, Netflix vine cu o continuare. În To All the Boys: P.S. I Still Love You”, Lara Jean și Peter nu se mai prefac că sunt împreună, ci formează un cuplu în realitate. Lara Jean experimentează entuziasmul primei sale relații, primului sărut, primului Valentine’s Day… dar și emoțiile care apar odată cu revenirea în viața ei a lui John, destinatarul uneia dintre vechile ei scrisori de dragoste.

The Last Thing He Wanted

Premiera: 21 februarie, NETFLIX

Distribuție: Anne Hathaway, Ben Affleck, Willem Dafoe

Filmul este un thriller politic și reunește o serie de nume cunoscute din Hollywood, printre care Anne Hathaway, Ben Affleck și Willem Dafoe. Acțiunea se petrecere în 1984: o jurnalistă de succes din Washington investighează o afacere de arme din America de Sud, dar totul ia o turnură dramatică în momentul în care aceasta descoperă că propriul său tată este capul afacerii. Pentru a-l ajuta, eroina trece de partea cealaltă a baricadei, ajungând să fie implicată chiar în ancheta pe care o realizează, punându-și libertatea și viața în pericol.

I Am Not Okay with This

Premiera: 26 februarie, NETFLIX

Distribuție: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant

Poveștile ce implică adolescenți și elemente supranaturale au devenit unul dintre cele mai hot trenduri ale momentului, iar Netflix vine cu un nou titlu ce include ambele elemente. I Am Not Okay with This” urmărește povestea lui Syd, o adolescentă care, pe lângă sentimente pentru cea mai bună prietenă a ei, descoperă că are şi superputeri. Dramele vieții de liceu și navigarea prin perioada ciudată a adolescenței stau la baza acestui serial pe care Netflix îl prezintă drept cinic şi ireverenţios”.

All the Bright Places

Premiera: 28 februarie, NETFLIX

Distribuție: Elle Fanning, Justice Smith

All the Bright Places aduce porția de romantism a lunii februarie. Filmul urmărește povestea lui Violet și a lui Theodore, doi tineri a căror întâlnire le schimbă amândurora viețile. Cei doi se luptă fiecare cu propriul trecut, însă, după ce se cunosc, realizează că până și cele mai insignifiante momente pot fi, de fapt, importante. Filmul prezintă într-o lumină proaspătă fenomenul depresiei și modul în care acesta impactează relațiile.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.