Filme romantice pentru Valentine’s Day

COSMO ți-a pregătit o listă de 5 filme romantice perfecte de vizionat de Valentine’s Day.

Vrei să te uiți la un film romantic de Valentine’s Day, dar nu știi ce să alegi? Încearcă recomandările noastre.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Joel este șocat de faptul că prietena sa Clementine și-a sters din minte, la propriu, toate amintirile tumultoasei lor relații. În disperare de cauză, Joel apelează la inventatorul ciudatei proceduri de „spălare„ a creierului și îi cere acestuia să îi șteargă și lui din memorie toate amintirile despre Clementine. Însă, pe măsură ce amintirile sale dispar treptat, Joel începe să-și redescopere dragostea pentru Clementine și organizează o „evadare” din procedura pe care Mierzwiak și asistenții săi se chinuie din răsputeri să o ducă la bun sfârșit.

Under the Tuscan Sun (2003)

Frances Mayers este o scriitoare de succes care face o depresie nervoasă în urma divorțului. În speranța că își va schimba viața, își cumpără o vilă în Toscana.

Blue Is the Warmest Color (2013)

Viața lui Adele se schimbă atunci când o cunoaște pe Emma, o tânără cu păr albastru care îi permite să se afirme ca femeie și ca adult. Adele crește, se caută, se pierde, iar în final se găsește pe ea însăși prin dragoste și pierdere.

Brokeback Mountain (2005)

În peisajul încântător al statelor Wyoming și Texas, filmul spune povestea a doi tineri care se întâlnesc în vara anului 1963, și care vor avea o legătură pe viață, ale cărei complicații, bucurii și tragedii sunt dovada rezistenței și puterii dragostei.

The Age of Adaline (2015)

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman duce o existență retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones reaprinde în ea pasiunea pentru viață și dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinții lui riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viața pentru totdeauna.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.