Cele mai bune filme romantice din 2017

By  | 

În anul 2017 au fost lansate multe filme romantice care merită vizionate. COSMO îți prezintă topul filmelor cele mai bune din anul care urmează să se încheie.

Breathe

Regia: Andy Serkis
Scenariul: William Nicholson
Actori: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville
Sinopsis: Povestea adevărată de dragoste inspirată de Robin și Diana Cavendish, un cuplu aventuros care refuză să renunțe în fața unei boli devastatoare.

The Big Sick

Regia: Michael Showalter
Scenariul: Emily V. Gordon, Kumail Nanjiani
Actori: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter
Sinopsis: Comediantul pakistanez Kumail Nanjiani și studenta Emily Gardner se îndrăgostesc, dar situația este dificilă din cauza diferențelor de cultură. Când Emily contactează o boală misterioasă, Kumail este forțat să se confrunte cu părinții fetei, cu așteptările familiei sale și cu adevăratele sale sentimente.

Everything, Everything

Regia: Stella Meghie
Scenariul: J. Mills Goodloe
Actori: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose
Sinopsis: Maddy este o tânără inteligentă, curioasă şi plină de imaginaţie, în vârstă de 18 ani, însă suferă de o boală care o împiedică să părăsească mediul protejat, închis ermetic, al casei sale. Olly e puştiul din vecini, care nu lasă acest lucru să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre şi comunicând doar prin mesaje scrise, Maddy şi Olly formează o legătură profundă, care îi determină să rişte totul pentru a fi împreună.

Call Me By Your Name

Regia: Luca Guadagnino
Scenariul: James Ivory
Actori: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg
Sinopsis: Elio, un adolescent din anii ’80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

Our Souls at Night

Regia: Ritesh Batra
Scenariul: Kent Haruf, Scott Neustadter
Actori: Jane Fonda, Robert Redford, Judy Greer
Sinopsis: Addie și Louis sunt doi vecini văduvi, care încep o neașteptată relație de dragoste. Soțul ei a decedat cu ani în urmă, la fel ca și soția sa, și într-un oraș atât de mic în care au fost vecini zeci de ani, cei doi nu prea au avut contact unul cu celălalt. Addie încearcă să stabilească o conexiune cu Louis și să profite la maximum de restul timpului pe care îl are.

Tu ai văzut aceste filme? Care a fost preferatul tău?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *