Filme pentru ziua de Craciun

Ştii genul acela de filme care merg perfect cu ziua de Craciun? Ei, bine, COSMO are lista celor mai romantice şi celebre producţii cu şi despre basme de iarnă, poveşti de dragoste şi visuri măreţe.

Vacanta (2006)

Regizat de una dintre cele mai de succes şi mai prolifice scenariste şi regizoare de la Hollywood – Nancy Meyers, filmul este o excelentă comedie romantică despre două femei (Kate Winslet şi Cameron Diaz) care, în vacanţa de iarnă, fac schimb de case. De aici, păţaniile se ţin lanţ, dar nici dragostea nu se lasă aşteptată…

Haos de Craciun (2015)

Filmul este mai mult decât o comedie romantică! Pe alocuri cu cadre absolut emoţionante, la care mai că-ţi dau lacrimile şi cu un personaj central extrem de simpatic – Rags, câinele rasa Saint Bernard al familiei, „Haos de Crăciun“ e perfect de urmărit cu întreaga familie. Scenariul e bine scris, iar momente savuroase sunt din plin!

The Bishop’s Wife (1947)

Da, ai citit bine! Filmul e realizat în 1947 şi datorită distribuţiei valoroase – Cary Grant, Loretta Young, David Niven şi Monty Wooley rămâne un clasic extrem de bine apreciat de critici. În plus, filmele vechi îţi dau acea senzaţie de nostalgie şi te transpun parcă într-o dispoziţie romantică.

O poveste de Craciun (2008)

Catherine Deneuve şi Chiara Mastroianni sunt două dintre actriţele de top care joacă în această dramă neobişnuită, dar cu accente puternice de comedie şi care a participat în secţiunea competiţie la Cannes, în acea vreme. Deşi cu un subiect delicat, filmul a primit numeroase aplauze şi recenzii pozitive.

Cine este Mos Craciun? (1994)

Tim Allen joacă în această comedie memorabilă despre un tată divorţat care se… transformă peste noapte în Moş Crăciun şi pleacă la Polul Nord cu fiul său. De acolo trec prin tot felul de păţanii, mai ales că „uniforma“ de Moş Crăciun vine la pachet şi cu o sumedenie de responsabilităţi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.