La ce filme ne uităm în ianuarie 2018?

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna ianuarie 2018 în cinematografele din România.

Insidious: The Last Key – premiera 5 ianuarie

Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă.

Molly’s Game – 5 decembrie

Filmul prezintă povestea campioanei olimpice la schi Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.

Happy End – premiera 12 ianuarie

Happy End este drama contemporană a unei familii care se stabileşte în Calais, Franţa, pe fondul severei crize a refugiaţilor.

The Disaster Artist – premiera 12 ianuarie

Regizorul James Franco ecranizează pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

Darkest Hour – premiera 19 ianuarie

Regizat de Joe Wright, filmul este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940, în care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

Pororoca – premiera 19 ianuarie

Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută.

Maze Runner: The Death Cure – premiera 26 ianuarie

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Slava – premiera 26 ianuarie

Când Tsanko Petrov, un muncitor la căile ferate, găseşte milioane de leva pe şine, ia decizia să predea întreaga sumă poliţiei. Statul îl recompensează cu un ceas de mână, doar că acesta se strică numaidecât. În acelaşi timp, Julia Staikova, şefa departamentului de PR din Ministerul Transporturilor, îi pierde vechiul ceas. Astfel începe lupta disperată a lui Petrov de a-şi recupera ceasul, dar şi demnitatea.

The Killing of a Sacred Deer – premiera 26 ianuarie

Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Tu ce filme din ianuarie aștepti cu sufletul la gură?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.