Cele mai așteptate filme horror din 2018

Anul 2018 promite foarte multe premiere interesante, iar în articolul de astăzi ne vom concentra pe filmele horror.

Insidious: The Last Key – premiera în România 5 ianuarie

Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”.

Winchester – premiera în România 16 februarie

Inspirat din evenimente adevărate, filmul urmărește povestea lui Sarah Winchester, o femeie care, după moartea bruscă a soțului și copilului ei, devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California, după consilierea cu un medium. Pentru cei din afară, arată ca un monument monstruos pentru nebunia unei femei tulburate. Însă Sarah construiește o închisoare, un azil pentru sute de fantome răzbunătoare.

Strangers: Prey at Night – premiera în România 9 martie

Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.

A Quiet Place – premiera în România 13 aprilie

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

Truth or Dare – premiera în România 4 mai

Un joc inofensiv de „adevăr sau provocare” cu prietenii devine mortal când cineva – sau ceva – începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.

The Nun – premiera în România 20 iunie

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Reușind să descopere taina blestemată a ordinului monahal, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea.

Slender Man – premiera în România 31 august

Slender Man spune povestea unei creaturi înalte, cu brațe anormal de lungi, lipsit de trăsături faciale, care este responsabil pentru dispariția a nenumărați copii și adolescenți.

Cadaver – premiera în România 23 august

Când o polițistă care a ieșit de la dezintoxicare se angajează în tura de noapte la morga unui spital, ea se confruntă cu o serie de evenimente bizare și violente cauzate de o entitate rea într-unul din cadavre.

The Little Stranger – premiera în România 14 septembrie

Filmul spune povestea doctorului Faraday, care și-a construit o viață respectabilă și liniștită ca medic în mediul rural. El este chemat la un pacient la Hundreds Hall, care este în declin, iar locuitorii săi, mama, fiul și fiica, sunt bântuiți de ceva mai amenințător decât un mod de viață muribund.

The House with a Clock in its Walls – premiera în România 28 septembrie

Un tânăr orfan pe nume Lewis Barnavelt îl ajută unchiul său magic în localizarea unui ceas cu puterea de a aduce sfârșitul lumii.

Halloween III – premiera în România 19 octombrie

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp.

 

Citește și: Cele mai așteptate filme cu supereroi din 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.