Recomandări de Halloween. Cele mai bune filme horror din 2017

By  | 

COSMO ți-a pregătit o listă cu cele mai bune filme horror lansate în 2017, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru seara de filme de Halloween.

It

You’ll float too… Cea de-a doua ecranizare a romanului lui Stephen King urmărește prima întâlnire a unor copii din orășulul liniștit Derry cu un clovn ucigaș. După ce sunt terorizați de acesta, ei se simt obligați să își înfrunte proprii demoni pentru a-l învinge.

Citește și: Tutorial video pentru Halloween: machiaj Pennywise 

Get Out

Deși chiar regizorul/scenaristul a spus despre Get Out că este un „social thriller”, mulți îl consideră un adevărat film horror, motiv pentru care și-a făcut locul și în această listă de recomandări. Chris și Rose se află în acel moment al relației când trebuie să își cunoască părinții, însă el se teme de reacția acestora, dar nu știu că fiica lor se întâlnește cu un bărbat de culoare.

Happy Death Day

Happy Death Day urmărește povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morții și trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte ca șansele ei să se termine.

Amityville: The Awakening

Belle, împreună cu sora ei mai mică și fratele ei geamăn, care este în comă, se mută cu mama lor într-o nouă locuință pentru a economisi banii necesari asistenței medicale pentru frățiorul aflat în comă. Curând, evenimente supranaturale încep să aibă loc în noul lor cămin.

Mother!

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu.

The Crucifixion

Filmul este bazat pe o poveste reală care a avut loc în anul 2005, atunci când cinci membri ai clerului din România au fost condamnați pentru uciderea unei călugărițe printr-un ritual crud de exorcizare.

Citește și: 7 filme vechi perfecte pentru Halloween 

Tu ai văzut până acum aceste filme? Care a fost preferatul tău?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *