Filme bune pentru zile proaste

By  | 

Ai o zi proastă? Vizionează aceste filme și starea ta se va îmbunătăți instant!

Fiecare persoană mai are zile proaste, din varii motive. Din fericire, există metode prin care ne putem îmbunătăți starea de spirit, iar una dintre ele este vizionarea unui film bun. Dacă nu știi la ce anume să te uiți, ți-am pregătit 5 recomandări.

Filme bune pentru zile proaste

Adventureland (2009)

În vara lui 1987, James, un absolvent de liceu cam tocilar, este nevoit să accepte o slujbă degradantă la un parc de distracții pentru a-și realiza călătoria visurilor: un tur al Europei.

Blended / Din greşeală împreună (2014)

După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren şi Jim, părinţi singuri, decid să nu se mai întâlnească niciodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanţă cu copiii şi ajung să locuiască în acelaşi apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

John Dies at the End / John moare la sfârşit (2012)

Filmul ne povesteşte despre un drog care promite experienţe unice de detaşare de corp. Pe strada i se spune Soy Sauce (sos de soia), iar consumatorii călătoresc în timp şi în afara dimensiunii cunoscute celorlalţi. Dar cei care se întorc din aceste „călătorii” nu mai sunt umani.

The Lego Movie / Marea aventură Lego (2014)

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

White Chicks / Două pupeze albe

Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *