Festivalul Ceaiului si Cafelei, intre 6 si 12 septembrie, in Capitala

By  | 

Ajuns la cea de-a doua editie, Festivalul Ceaiului si Cafelei are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea si aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte, in tarile cu traditie – Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia etc. -, in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

O expozitie de ceai, cafea si accesorii va putea fi vizitata, intre 10 si 12 septembrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu). Vizitatorii vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, diverse sortimente de cafea si ceai, arome variate prezentate la cele peste 20 de standuri ale expozitiei.

Totodata, pe 11 septembrie va avea loc o prezentare de moda in curtea Palatului Sutu.

In deschiderea festivalului, luni, de la ora 19.00, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie “The Coffee Syndrom”, de Andrei Tanase, la Cafepedia – Romana. In urmatoarele zile, la aceeasi ora, sunt programate evenimente dedicate practicilor de servire a ceaiului si cafelei din Marea Britanie (pe 7 septembrie, la GradinaVerona-Carturesti), Italia (pe 8 septembrie, la Grand Café Galleron), Argentina (pe 9 septembrie, la Serendipity) si Japonia (pe 10 septembrie, la Rendez-Vous, in Centrul istoric).

Intrarea este libera la toate evenimentele organizate in cadrul Festivalului Ceaiului si Cafelei de la Bucuresti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *