Feng shui pentru noroc in 2016

By  | 

Îți dorești ca anul ce urmează să fie plin de noroc? Iată cum să îți amenajezi casa în stil feng shui pentru a avea mai mult noroc în 2016.

Deși anul 2015 încă nu s-a terminat, cei mai mulți dintre noi ne facem deja planuri pentru 2016. Fiecare își dorește fericire, dragoste, bani și noroc, însă mulți au impresia că toate acestea vin sau nu de la sine și nu au ce să facă pentru a le influența. Din fericire, nu este adevărat! Cu ajutorul feng shui, ne putem influența norocul.

5 greseli Feng Shui pe care le faci fara sa iti dai seama

Iată cum să ai mai mult noroc în anul 2016 cu ajutorul feng shui:

Fă curat în toată casa înainte de începerea noului an. În feng shui este important să avem o casă curată și ordonată, pentru a putea primi în casă energiile pozitive. Dezordinea și mizeria nu aduc nimic bun.

Apoi, mută locul a 27 de obiecte din casă. Specialiștii feng shui sunt de părere că vei atrage norocul dacă vei schimba locul a 27 de obiecte din casă, indiferent dacă este vorba de canapea, cărțile din bibliotecă, produsele cosmetice sau zahărul din bucătărie.

Feng shui in dormitor

Apropo de zahăr, dacă recipientul în care îl ții nu este plin, umple-l imediat! Se spune că acest lucru va atrage norocul.

Cât despre obiectele care atrag norocul, printre ele se numără Chi Lin, broasca testoasă și bloul chinezesc. Chi Lin este o creatură din mitologia chinezească, numită și „calul dragon”, care se pune în intrarea din casă sau în sufragerie, niciodată în dormitor, bucătărie sau baie. Broasca testoasă te protejează și îți întărește energiile, dacă o pui în spatele casel sau al biroului. Cât despre boul chinezesc, acesta trebuie așezat în partea de sud-est a casei. Se crede că ar îndeplini orice dorință și că generează prosperitate și bogăție.

Pentru succes în carieră, pune în zona de sud a casei următoarele: diplome, trofee, lumânări, lămpi, un cristal swaeovski, clopoței de vânt sau clopoței roșii, figurine de piatră în formă de dragoni, rinoceri, lei sau cocoși, obiecte roșii, roz, portocalii sau vișinii și obiecte triunghiulare sau piramidale.

Trucuri Feng Shui pentru succes in cariera

Dacă îți plac florile, încearcă să ții în casă orhidee, narcise sau flori de cireș, despre acestea se spune că pot atrage norocul în dragoste, sănătate sau carieră.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *