FEMEIA.RO, primul portal mobil pentru femei din Romania

La adresa m.femeia.ro, utilizatoarele cu conexiuni de internet mobil active pot citi oriunde s-ar afla, direct de pe telefonul mobil, noutati din domeniile de interes pentru femei: monden, moda, sanatate, dar si horoscopul zilnic al fiecarei zodii.

Adina Vasilescu, New Media Publisher al Sanoma Hearst Romania, este de parere ca lansarea m.femeia.ro vine intr-un moment prielnic, continutul mobil pentru targetul feminin fiind slab reprezentat pe acest segment. „Am ales FEMEIA.RO ca proiect pilot al trustului pentru ca am observat ca femeile care folosesc internetul de pe telefonul mobil nu au posibilitatea de a accesa continut local de interes pentru ele. Credem foarte tare in viitorul aplicatiilor mobile si lucram simultan la mai multe proiecte care vor fi disponibile pe platformele mobile in acest an”, declara Adina Vasilescu.

Cele opt sectiuni ale m.femeia.ro ofera informatii si galerii foto care au in prim-plan noile tendinte si colectii de moda, noutati despre cele mai in voga vedete ale momentului, trucuri in materie de stil si frumusete, sfaturi medicale, relatii si sex, dar si un ghid practic de crestere a copilului.

Portalul m.femeia.ro este disponibil gratuit si poate fi accesat de pe orice telefon mobil cu acces la internet mobil sau retea Wi-Fi.

Grupul de site-uri SHR femei din care face parte si site-ul femeia.ro a avut o audienta de 840 000 de vizitatori unici in luna februarie 2010, conform datelor de trafic furnizate de SATI.ro. FEMEIA.RO are o audienta in proportie de 80% feminina, acoperind cel mai bine segmentul de varsta de 25-35 de ani.

m.femeia.ro este un serviciu oferit de portalul FEMEIA.RO, dezvoltat de Sanoma Hearst Romania in parteneriat cu StarTech.

Sanoma Hearst Romania editeaza un portofoliu de 18 reviste (Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’s BAZAAR, Beau Monde, Story, Femeia de Azi, Sanatatea de azi, Mamica de azi, Bucataria de azi, Mami, FEMEIA., Esquire, FHM, National Geographic, Traveler, Casa si Gradina, Villa Design, Auto Motor si Sport) si 11 website-uri (mami.ro, parinti.com, miresici.ro, cosmopolitan.ro, femeia.ro, marieclaire.ro, story.ro, fhm.ro, esquire.ro, natgeo.ro, casa-gradina.ro).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.