Fanii COSMO recomanda cele mai bune carti

By  | 

"Eat, Pray, Love" e una din cartile cele mai populare – citite si recomandate de catre: Deni Carmen, Doina Buraga

"Barbati care urasc femeile" de Stieg Larsson a doua carte populara printre fanele cosmo, recomandata de Niculescu Mihaela si Marilena Cocir. Seria de carti semnata Stieg Larsson e si pe lista mea personala de must-read.

Andra Chirnogeanu si Alina Lilyana ne povestec ca ultima carte in care s-au pierdut a fost "Niste raspunsuri" a Mihaelei Radulescu. "M-a facut sa plang… A fost o lectura usoara, frumoasa, o mica bucata de liniste.", ne-a scris Andra.

In genul cartii Mihaelei Radulescu, Ulmanu Ana recomanda "Singur sub dus" a lui Dan Chisu: "In cartea lui ma pierd si plang de fiecare data chiar daca am recitit-o de foarte multe ori."

Mada Chindris s-a pierdut ultima data intr-o carte in vara trecut, in cea mai frumoasa carte a lui Isabel Allende: "Paula".

Sonia David este o cititoare inraita (ne-a marturisit ca mereu se pierde in carti) si acum citeste si recomanda "SHANTARAM" de Gregory David Roberts.

Colectia Chic de la Polirom i-a oferit o lume de vis lui Lumy Zuzi si preferata ei este Sophie Kinsella.

Monica Radu ne recomanda ‎"Viata lui Pi" de Yann Martel. Cred ca esti si un film, la care recunosc nu am rezistat sa ma uit.

Andreea Andrian Uhm s-a ma pierdut intr-o carte in adevaratul sens al cuvantului, anul trecut cand a citit "Maestrul si Margareta" a lui Mihail Bulgakov: "O carte, care mi-a fost foarte greu sa o las din mana si am fost foarte trista cand am terminat-o. In rest, de citit… am lasat cartea ("Vrajitoarea din Portobello", de Paulo Coelho) din mana acum cateva minute."

Camelia Zara: "Si eu am devorat "Shantaram". Nu va lasati impresionate de dimensiunile ei (aprox. 1200 pagini), povestea te prinde asa de bine incat nici nu-ti dai seama cand ai ajuns la final. 🙂 Totusi, preferata mea din tot ce-am citit pana acum ramane "Ratacirile fetei nesabuite" de Vargas Llosa. Nu degeaba a castigat Nobelul… A must read!"

Maria-Magdalena Matei: "Ma pierd aproape in fiecare seara… acum in "Viata unui om singur", a lui Adrian Marino."

Madalina Petrescu" Trecuse ceva vreme…am zis ca sa revin la ceva mai vechi, sa aflu raspunsuri de mai demult. Am inceput sa citesc de cateva seri "Dragostea nu moare". Vroiam sa aflu si varianta ei:)"

Mikaella Gheorghe: "Recitesc "Mataniile" – Florence Barclay… pentru cine inca mai crede in existenta unei iubiri fara sfarsit, chiar si atunci cand soarta nu este favorabila."

Adela Ade: "Citesc in fiecare seara si asta este linistea mea zilnica…pur si simplu ma pierd in lumea personajelor…acum citesc "P.S. I Love You", o carte care ma face sa plang, sa zambesc si sa apreciez mai mult persoana iubita de langa mine :)"

Dulce Julia: "Ultima carte citita este "Storm Born" din seria Dark Swan de Richelle Mead si acum ma pierd in povestea creata de Andrea Cremer – "Nightshade"".

Flavia Trifan: ""Rendez-vous cu lumea" – Aurora Liiceanu … Am devorat-o zilele astea in locul cursurilor (ca tot a inceput sesiunea ) :)"

Bobotan Ioana-Roxana: "Recent. try "Caracterele" de la Bruyere ;)"

Dede Andreea: "Zilele trecute in "Nimicul" lui Cartarescu! Inca le mai spun apropiatilor mei: "Zambeste-mi tu si mi se rupe de tot"!"

Toth Hajnalka: "Ieri am terminat S.N. Lazarev – "Diagnosticarea Karmei", volumul 3, superba!"

Geanina Angel: ‎"Recomand o doza de mister, senzualitate si romantism: "Doamna si licornul" de Tracy Chevalier… iar in continuare, pentru a spori misterul si a nu ramane captivi in trecut cititi "Al saptelea licorn" de Kelly Jones! Sunt lecturi impecabile! :)"

Comments

comments

1 Comment

  1. Daniela

    6 noiembrie, 2017 at 10:33

    Foarte bune titluri, multumesc pentru recomandare, sunt multe carti bune care inca nu le-am citit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *