Facebook se gandeste la butonul „Nu-mi place”

Mark Zuckenberg se gândește serios să creeze butonul mult dorit de „Nu-mi place”. Însă nu este exact ceea ce ne-am dorit noi, adică opusul butonului „Îmi place”, ci doar dă posibilitatea de a exprima un sentiment pozitiv.

Se pare că după ani, Mark Zuckenberg ne aude cererile

Potrivit unui raport al CNBC Facebook, în sfârșit se ia în calcul introducerea butonului de „Nu îmi place”.Nu vă bucurați prea tare, există un „dar”…

În timpul întâlnirii de la sediul central din California, CEO-ul celei mai mari rețele de social media din lume a liniștit spiritele și a clarificat intențiile sale: nu va fi o modalitate de a exprima faptul că nu îți place, ci doar o modalitate de a a-ți exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ.

10 lucruri care îți vor face viața pe Facebook mai ușoară

Dacă cineva va publica un status trist, atunci ne vom putea exprima susținerea fără a fi forțați să apăsăm butonul de „Îmi place” într-o situație greu de…plăcut. Ai observat că e puțin ciudat să faci asta sau au existat momente în care pur și simplu nu ai știut ce să faci?

Mark Zuckenberg a spus: „Oamenii au cerut de mult timp un buton de „Nu îmi place” și, probabil, mulți încă îl vor. Astăzi este o zi specială pentru că, în sfârșit, pot spune că lucrăm la acest proiect și suntem pe punctul de a găsi o soluție!”

Tipologiile bărbaților pe Facebook

Până acum, Facebook a evitat să creeze un sistem de „Îmi place”/„Nu îmi place” asemănător celui de la Reddit, pentru că lui Mark Zuckenberg nu îi place acest tip de atitudine și de aceea va crea un altfel de sistem care să exprime empatia atunci când „Îmi place” nu se potrivește.

Nouă ne place să credem că în final va fi un minunat buton de „Te îmbrățișez” 🙂

Articol preluat de pe cosmopolitan.it

Autor: Mary Adorno

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise