Fabrica de filme bune in #2016

By  | 

Ce filme bune merită să stai cu ochii pe ele în următoarea jumătate de an? COSMO îţi face selecţia în rândurile de mai jos!

Star Trek Beyong_IMAX PosterStar Trek: Dincolo de infinit

Din 22 iulie, în 3D și IMAX 3D. Rihanna doar ce a lansat “Sledgehammer”, trailerul-surpriză pentru #StarTrekBeyond! Echipajul Enterprise are de înfruntat o nouă aventură în cele mai îndepărtate colţuri ale spaţiului cosmic, unde se confruntă cu noi încercări. Lui Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho şi Anton Yelchin li se alătură Sofia Boutella şi Idris Elba.

Selfie69_afis rszSelfie69

Din toamna 2016. După succesul spectaculos înregistrat cu #Selfie, care a fost cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi cel mai bun debut regizoral de după 1989, Cristina Iacob revine în toamna aceasta cu Selfie 69, o comedie romantică ce continuă povestea celor şase personaje din #Selfie, care de data aceasta caută confirmarea dragostei… prin căsătorie. Ce se întâmplă când mixezi pragmatica filosofie de viață a lui „born-to-porn” cu mood-ul poetic al lui „made-for-loving-you”? Îți rezultă o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate și blasfemie.

The Legend of Tarzan_IMAX Posters 1Legenda lui Tarzan

Din 8 iulie, în IMAX sau 4DX. După mulţi ani, Tarzan (Alexander Skarsgard), obişnuit acum cu viaţa din Londra, este trimis ca emisar al Parlamentului la fosta lui casă din jungla africană pentru a investiga activităţile desfăşurate în zonă de o companie minieră.

Ghostbusters 2_IMAX PosterVanatorii de fantome

Din 29 iulie, în IMAX. La 30 de ani după ce vânătorii de fantome au luat lumea cu asalt, aceştia îşi fac revenirea mult aşteptată. Cei mai amuzanţi actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, s-au reunit pentru a salva lumea. Urmăreşte lupta lor împotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul în format IMAX şi vei simţi că eşti parte din acţiune!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *