Expoziție de fluturi vii în Afi Ploiești

În perioada 17 – 23 mai, AFI Ploiești găzduiește, în premieră, o expoziție de fluturi vii care adună peste 140 de exemplare de fluturi tropicali. În intervalul 11:00 – 19:00 publicul este invitat să se plimbe printre fluturi, într-un decor paradisiac, amenajat la etajul centrului comercial. Intrarea este liberă.

Marele morpho” (Morpho Peleides), Coada rândunicii de smaralad” (Papilio Palinurus),Fluturele roșu dantelat”(Cethosia Biblis), Bufniţa crem de pădure” (Caligo Memnon), Marele mormon galben” (Papilio Lowi) sunt doar câteva dintre speciile de fluturi tropicali care vor încânta privirea copiilor și adulților deopotrivă, într-o demonstrație fascinantă a modului în care culorile pot prinde viață. În cadrul expoziției va fi prezent și un specialist care așteaptă întrebările curioșilor.

AFI Ploiești este mai mult decât o destinație de shopping, reprezintă locul în care mulți ploieșteni petrec timp de calitate alături de cei dragi. De aceea, ne place să îi surprindem în mod constant și sperăm ca expoziția de fluturi vii să fie pe placul lor. Vizitarea expoziției are o latură educativă și în același timp le oferă clienților ocazia de a se încărca cu energie pozitivă și, de ce nu, să descopere cum culorile prind viață.” a declarat Raluca Ghica, Manager Marketing AFI Ploiești.

Vino la AFI Ploiești să te bucuri de fluturii multicolori și nu uita să păstrezi ca amintire poza pe care o poți realiza la photo corner-ul amenajat cu această ocazie!

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.