Experimentează din plin vara aceasta prin câteva idei simple!

Ce alt sezon poate fi mai potrivit decât vara  pentru a te relaxa și a-ți recăpăta forțele? Poți fi sigur că niciun altul, mai ales că parcă totul în jur ne îndeamnă la reverie, pregătiri de vacanță și relaxare sub razele soarelui. Și cum ne dorim să simțim din plin toate beneficiile verii și să colectăm cât mai multe amintiri, astăzi îți voi prezenta câteva lucruri pe care le poți face pentru a trăi vara aceasta la maximum.

Cel mai simplu lucru e care îl poți face este să îți reînnoiești garderoba pentru acest sezon. Inevitabil, trebuie să arătăm impecabil la plajă, astfel că încep căutările de costume de baie cât mai simpatice și summer-ish. De altfel, nu ar trebui să dureze foarte mult să ți le proucuri pentru că pe sevensins.ro găsești o mulțime de modele deux-pieces sau întregi care sunt ideale pentru a emana vara!Totodată, poți pregăti întregul arsenal pentru un bronz de invidiat. De la creme pentru protecție solară, la acceleratoare de bronz sau loțiuni de după plajă, toate acestea le găsești disponibile în numeroase variante pe vegis.ro.

Mai mult, alege cărți pe care să le citești pe nerăsuflate în timp ce soarele îți oferă bronzul mult visat, iar pentru realizarea unei mini-biblioteci pentru plajă îți recomand să alegi titlurile de pe libris.ro. Citește descrierea cărților înainte, dar și alte review-uri ale cititorilor pentru a le alege pe cele pe placul tău.

Organizează și o ieșire cu prietenele pentru a pune la punct ultimele detalii despre vacanță și pentru a vă pregăti atât fizic, cât și spiritual. Pentru că îți dorești ca totul să îți șoptească „mare, soare, distracție, realaxare” alege un loc care să te inspire precum este terasa restaurantului Pescăruș.

Nu trebuie să te limitezi la concediu întreaga vară, ci preocupă-te de astfel de momente cât de des poți! O idee interesantă este cadoul experențial „I am sailing”, al celor de la complice.ro, care îți va oferi o zi splendidă pe mare, la bordul unei nave, alături de partenerul tău de viață. Veți fi inițiați în tainele yachtingului, iar totul va culmina cu o cină romantică în acest cadru maritim.

Citeşte şi: Cum te poți distra vara aceasta dacă nu îți permiți să pleci în vacanță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.