Experiențele deosebite, cele mai bune cadouri de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie și ar trebui deja să ne gândim ce cadouri vom oferi celor dragi. Anul acesta, îți propunem să optezi pentru experiențe deosebite, care vor fi mult mai apreciate decât clasicele daruri de Crăciun.

Experiențe deosebite pe care să le oferi de Crăciun

Zbor cu balonul pentru prietenul aventurier

Foto: Unsplash @aaronburden

Dacă iubitului tău sau unul prieten apropiat îi plac aventurile și e atras de lucrurile noi, un zbor cu balonul cu aer cald poate fi cadoul potrivit. În general, durata unui astfel de zbor este de aproximativ o oră și totul se desfășoară în condiții de siguranță. Astfel, cel care primește acest cadou se va bucura de o experiență cu totul nouă, de care își va aminti ani întregi.

Escape room pentru grupul de prieteni

Foto: Pexels

Dacă tu și prietenii tăi obișnuiți să vă faceți cadouri de Crăciun, ce-ai spune să alegi unul pentru toată lumea? Un joc de tip escape room îți permite să te distrezi, în timp ce mintea lucrează pentru a găsit răspunsuri. Există numeroase de tematici din care poți alege, precum Lord of the Rings, activități paranormale, mină de aur, insula piraților, Sherlock Holmes, Harry Potter sau arhivele Vaticanului.

Voucher la spa pentru cea mai bună prietenă

Foto: Pixabay

Nouă, femeilor, ne place să ne răsfățăm, dar rareori avem ocazia să o facem. Permite-i prietenei tale să se relaxeze și deconecteze de la stresul de zi cu zi oferindu-i un voucher la spa. Aici, se poate bucura de masaj, saună, înot, împachetări corporale etc.

Un spectacol pentru părinți sau socri

Foto: Pexels

Mai ales dacă nu obișnuiesc să iasă prea des în oraș, le poți oferi părinților sau socrilor bilete la teatru, operă, balet sau alt eveniment cultural care le-ar plăcea.

City break romantic pentru partenerul tău

Foto: iStock

Surprinde-ți iubitul cu un city break romantic, fie la noi în țară, fie în străinătate. Alege o destinație pe care niciunul dintre voi nu a mai vizitat-o, planifică totul de una singură și fă-i surpriza cu câteva zile înainte de plecare.

Tu ai primit vreodată un cadou-experiență sau ai dăruit unul? Povestește-ne despre el!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.