(P) EXFOLIEREA CORECTĂ A TENULUI PENTRU O PIELE DE MĂTASE

Când vine vorba de îngrijirea pielii, este foarte ușor să transformi rutina de beauty în ceva plăcut, daca ai găsit produsul potrivit.

La începutul unui nou sezon, vă propunem o nouă rezoluție: introduceți în rutina de îngrijire un produs nou, modern și performant care poate înlocui cu succes tratamente scumpe de înfrumusețare.  Obțineți cele mai eficiente rezultate chiar acasă,  puteți achiziona produsele chiar de aici.RUTINA DE BEAUTY SIMPLĂ PENTRU EFECTE MAXI

Dacă îți demachiezi tenul doar când îți aduci aminte și folosesti primul cleanser cate îți vine la îndemână, fără să știi dacă se potrivește pielii tale, ei bine, nu urmezi calea cea mai bună pentru un ten sănătos.

Timpul nu-ți permite să investești mai multă atenție în alegerea produsului  potrivit pentru tine? Aici îți venim noi în ajutor.

Încearcă  LUNA play plus, un dispozitiv de curățate super high-tech, inovativ, ușor de folosit, cu efecte deosebit de benefice asupra tenului.

Tenul tău se înroșește imediat la cea mai mică atingere? Acest aparat este special conceput pentru tenul sensibil, cutăță impuritățile, resturile de machiaj, acționând chiar și asupra zonelor expuse la riduri, rezultatul fiind un ten cu aspect plăcut, mai ferm, strălucitor.

DISPOZITIV DE CURĂȚARE HIGH-TECH UȘOR DE FOLOSIT

Produsul curăță împuritățile de pe față în mai puțin de 1 minut. Este acoperit cu perișori moi care contribuie la o curățare cât mai delicată.

Mod de utilizare: aplică produsul obișnuit de curățare pe față, umezește aparatul, apoi lasă vibrațiile fine să îți curețe în profunzime tenul. Senzația nu este aspră, nici rigidă, datorită punctelor moi de silicon. În plus, poți controla foarte simplu intensitatea vibrațiilor.

La final, pielea va căpăta un aspect curat, mai ferm. De asemenea, foarte important de precizat este faptul că FOREO LUNA este rezistent la apă, așadar poate fi folosit cu ușurință în cadă sau sub duș.

Puteți găsi în perioada Black Friday produsele FOREO reduse până la 25%.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.