Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 8-14 mai?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 8-14 mai în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău. Iată ce îți propunem săptămâna aceasta:

Antitristul, Teatrul Național București

Violoncelistul Adrian Naidin își va încânta admiratorii cu melodii din repertoriul său amplu, interpretate în aceeași manieră plină de originalitate. Artistul revine pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București cu un nou concert, intitulat sugestiv – ANTITRISTUL. Spectacolul are loc pe 8 mai, începând cu ora 19:30.

Impro Battle, B52

Pe 10 mai, de la ora 20:30, pe scena IMPRO BATTLE din B52 The Club se vor confrunta Improvisneyland și Trupa Freeze. IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizație diverse.

Venin – Frumuseți de neatins, Muzeul Grigore Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa te invită să explorezi o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului. Expoziția poate fi vizitată între orele 10:00 și 18:00.

The Deep Sound of Maramureș, Club Control

The Deep Sound of Maramures propune o premieră muzicală și științifică în România: instalația lansată în 2016 la Amsterdam Fashion Week va fi prezentată, în premieră absolută, la Club Control. Două concepte de cercetare, traduse într-un limbaj estetic contemporan, doi cercetători care explorează noi limbaje de expresie, într-un performance care va fi prezentat în premieră la București miercuri, 10 mai, începând de la ora 21.00.

Între două femei, Ceainăria ARTea

O poveste tragi-comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări.. Dar care dintre cele două este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta? Piesa de teatru are loc pe 11 mai, începând cu ora 20:00.

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest, Ibis Nord Hotel

În perioada 12-19 mai, EUROPAfest – Caffe Festival înlocuiește rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spațiu relaxant și o atmosferă prietenească pentru a apropia publicul de muzica bună și a lărgi sfera consumatorilor de jazz și blues. Timp de 8 zile, de la ora 20:00, cafeneaua hotelului Ibis Nord va găzdui evoluții live extraordinare – concerte și jam sessions cu nume actuale ale scenei muzicale din 19 țări.

FREUDescu, ArCuB

FREUDescu, un festival cu tușă psihanalitică, este singurul festival ce îmbină arta și psihanaliza. H.R. Patapievici, Nicu Alifantis, Ada Milea, Cătălin Ștefănescu, Vera Șandor, Mădălina Pașol și mulți alții într-un weekend cu vernisaj, concerte, teatru, dialoguri, conferință și film. Evenimentul are loc între 12 și 14 mai, între orele 18:30 și 22:00.

Agenda Bio #5, Casa Universitarilor

Ediția aniversară a Agendei Bio are loc pe 13 și 14 mai, între orele 10:00 și 20:00. În cadrul evenimentului sunt reuniți specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a-ți vorbi despre diferitele metode prin care să atingi starea de bine.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *