Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 7-13 august?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 7-13 august în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

PlasticFreeLifestyle, Roaba de Cultură

Vino la prima întâlnire #PlasticFreeLifestyle și învață cum să eviți plasticul în viața de zi cu zi. Se vor împărtăși soluții identificate pentru reducerea plasticului, se vor mapa magazinele vrac existente, vei putea gusta din preparatele lui Dan Sand și vei putea afla cum să îți prepari singură produse de îngrijire și curățenie. Evenimentul are loc pe 8 august, începând cu ora 19:00.

Astro Nights, București Mall

Ești gata pentru o călătorie în spațiu? 3, 2, 1, lansare!! Vino la București Mall să iei parte la prezentarea „Vânătoarea de eclipse” alături de Cătălin Beldea, să observi și să înțelegi fenomenele astronomice cu ajutorul celor 3 telescoape. Evenimentul are loc pe 7 august, începând cu ora 20:00.

Seară de folk, Louisiana

Vasile Mardare, neobositul trubadur cu chitara în spate, unul dintre cei mai apreciați solisti de muzică folk, se întoarce în Louisiana Bistro! Piese îndrăgite de către iubitorii folk-ului vor răsuna joi, 10 august, în Drumul Taberei 18, începând cu ora 20:00.

Comori la Rendez-Vous 3, Rendez-Vous Floreasca

Scopul acestui yard sale este scăderea consumerismului prin revindere, reutilizare, reciclare. Dacă dorești să îți înnoiești garderoba la prețuri mici, să găsești produse de designer la prețuri mai bune decât la orice sale sau să încerci delicioasele produse pregătite de gazde, vino la târg pe 12 și 13 august, începând cu ora 18:00.

Summer Sales Shopping Party, Etajul Designerilor Români

Vino să te bucuri de reducerile la colecțiile de vară ale designerilor români prezenți în concept store-ul Etajul Designerilor Români! Vei găsi reduceri la cele mai cool piese vestimentare (rochii, bluze, bijuterii), genți și încălțăminte! Evenimentul are loc pe 8 august, începând cu ora 17:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *