Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 5-11 iunie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 5-11 iunie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Music For Soul, Ceainăria ARTea

Vino la un concert cu totul special și ascultă extaziată fascinantele boluri tibetane. Ambra îți poartă sufletul în această călătorie cu vocea ei vindecătoare printre vocale, overtonuri și boluri tibetane. Concertul are loc pe 7 iunie, începând cu ora 20:00.

Movie night by the book – proiecţie Contact, Epic Bar

Editura Nemira lansează evenimentele Movie night by the book: în fiecare lună va avea loc o proiecţie de film în aer liber şi o discuţie despre cartea care a stat la baza lui. Prima ediţie este dedicată filmului şi cărţii Contact şi are loc pe terasa barului Epic. Moderatorii discuţiei sunt Ana Nicolau şi Andrei Huţuleac. Invitat: Adrian Şonka, astronom. Evenimentul are loc pe 7 iunie, începând cu ora 21:30.

Workshop Femei care iubesc prea mult #13, Cabinetul de Psihoterapie Dragomir și Preda

„El nu este pentru tine, uite cum te tratează” sunt afirmații pe care poate le auzi frecvent! Dacă îți sună cunoscut, vino la workshopul pentru dezvoltare personală Femei care iubesc prea mult#13. Acesta va avea loc miercuri, 7 iunie, în Șoseaua Cotroceni, nr. 9, ora 19:30.

Direcția 5, Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcţia 5 in cadrul showului „Cel mai frumos cadou”. Concertul are loc pe 8 iunie, începând cu ora 21:30.

Bucharest Craft Beer Festival 2017, Verde Stop

Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare specială, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Pe lângă bere, vedeta evenimentului, festivalul propune și diverse tipuri de cidru și mâncăruri deosebite, și ele diversificate față de anul precedent. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet la barbeque texan și pizza artizanală, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor. Evenimentul are loc între 9 și 11 iunie, între orele 17:00 și 23:00.

Grigore Lese, Ateneul Român

Grigore Lese, cel mai cunoscut interpret de muzică tradițională românească, va susține un concert extraordinar pe 10 iunie la Ateneul Român din București. Spectacolul începe la ora 19:30.

București Fitness Festival, Parcul Tineretului

Duminică, 11 iunie, pregătește-te pentru: 12 ore de mișcare, peste 50 de instructori, premii și multe alte surprize – toate te așteaptă în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai!

Vacanța de Vară cu Excelsior, Parcul Bazilescu

Până pe 10 septembrie, Teatrul Excelsior te invită să îți petreci Vacanța de Vară în parcul Bazilescu. În fiecare weekend, între 17:30 și 22:00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la spectacole de teatru și dans, concerte, numere de magie și proiecții de filme.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *