Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 3-9 iulie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 3-9 iulie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Bucharest Jazz Festival #6

Cea de-a șasea ediție a Bucharest Jazz Festival va prezenta zilnic la ArCuB și în Piața Constituției, pe durata celor șapte zile de festival, o gamă variată de evenimente conexe, dedicate tuturor celor interesați să descopere muzica și cultura jazzului alături de artiști și profesioniști din țară și internaționali. Festivalul are loc în perioada 3-9 iulie.

Primii paşi în Face Reading, JW Marriott

Face Keys România te invită marţi, 4 iulie 2017, de la ora 18:30, la workshop-ul „Primii paşi în Face Reading”, ce va avea loc în Bucureşti la Hotel Marriott. Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia.

Nimeni nu-i perfect, Cinema Pro

Un spectacol rafinat și cu o precizie de mecanism de ceas care conține de fapt o comedie cu încurcături amoroase, o comedie despre conflictul dinspre generații și o comedie despre războiul dintre sexe. Și, peste toate acestea, comedia din cadrul comediei. Piesa de teatru are loc pe 7 iulie, începând cu ora 20:00.

Yard Sale, Volum4

Te aşteaptă o grămadă de lucruri şi lucruşoare frumoase la Volum4: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, mici decorațiuni, jucării, jocuri, cărți și multe altele. Evenimentul are loc pe 8 și 9 iunie, între orele 13:00 și 19:00.

Outernational Days 2

The Attic Magazine prezintă cea de-a doua ediție a festivalului multicultural Outernational Days, ce va avea loc în perioada 7-9 iulie 2017, la grădina Uranus 144 și The ARK Bucuresti. Outernational Days 2 aduce pe scena Bucureștiului trupe și muzicieni din întreaga lume – Kenya, Niger, Turcia, Senegal, Liban, dar și Europa (Germania, Austria, Elveția și România). Pe lângă concerte, festivalul va prezenta o serie de DJ seturi tematice, discuții, ateliere.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

Bounty Fair, ediție în aer liber va avea loc în weekendul 8-9 iulie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei). Evenimentul are loc între orele 10:00 și 20:00, în ambele zile. Scopul său este de a populariza creativitarea şi talentul românesc.

Movie night by the book – proiecţie Blade Runner, Epic Bar

Editura Nemira te invită la a doua ediţie a evenimentelor Movie night by the book: în fiecare lună organizăm o proiecţie de film în aer liber şi o discuţie despre cartea care a stat la baza lui. Această ediţie este dedicată filmului Blade Runner şi cărţii „Visează androizii oi electrice?” şi are loc pe terasa barului Epic. Moderatorii discuţiei sunt Ana Nicolau şi Andrei Huţuleac. Evenimentul are loc pe 5 iulie, începând cu ora 21:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *