Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 29 mai – 4 iunie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 29 mai – 4 iunie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Concurs Coloniștii din Catan, Creative Board Gaming

Luni, 29 mai, începând cu ora 19:00, vino la [email protected] Pub la Concursul Coloniștii din Catan. Fondul de premii: locul 1 va primi o invitație dublă la Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert, organizat de Wise Trumpets + o diploma.

Spectatorul condamnat la moarte, Epic Bar

O comedie, cu resorturi dramatice puternice, o metaforă a unei judecăți ce ea săvârșește cu aparat judiciar formal, acuzându-se drept crime – gesturile cele mai firesti, simple, banale. Textul ne vorbeste despre lașitate și supraveghere – teme mereu actuale. Piesa de teatru are loc pe 30 mai, începând cu ora 19:30.

Concert de muzică Fado, Ceainăria ARTea

Sufletul neamului portughez este de o mare frumusețe și profunzime! Este plin de melancolie, dar și de o mare bucurie. Ambra te invită să împărtășești clipe divine în acorduri de chitară portugheză pe 31 mai, începând cu ora 20:00.

Proiecție Sieranevada, Promenada

Festivalul Filmelor Românești se întoarce #PePromenada pentru a deschide sezonul filmelor în aer liber pe terasă (nivel 2), cu un prim film românesc nominalizat la Cannes 2016, câștigător a 6 premii Gopo și propunerea României la Oscar 2017: Sieranevada by Cristi Puiu. Proiecția filmului are loc pe 31 mai, începând cu ora 21:00.

Ziua Copilului, Gymboland

O dată pe an, în întreaga lume, este sărbătorită magia copilariei. De 1 iunie, harta distracției include Gymboland Băneasa, Mega Mall, AFI Cotroceni, Promenada, Veranda, Gymboland VIVO! Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești. Toată familia este invitată în locurile de joacă Gymboland pentru a simți încă o dată ce înseamnă a fi copil!

Harry Potter și Piatra Filozofală, Sala Palatului

Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului Harry Potter și piatra filozofală™ – în concert pe 1 iunie, ora 19:00, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter. La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri.

1 iunie la Happy Cinema

Pe 1 iunie, Happy Cinema e locul ideal pentru cele mai vesele petreceri și jocuri pentru cei mici. 4 super titluri de animație vor fi gratuite pentru copiii sub 12 ani: Balerina, Strumpfii: Satul pierdut; Mercy Street – Strada Speranţei (primul film 3D de animație românesc) și The Lego Batman Movie.

VeloBazaar, Labirint Concept Store

Velobazaar te așteaptă în weekend-ul 3-4 iunie, pentru a schimba opinii, zâmbete și piese de bicicletă! Orice activitate legată de domeniul ciclismului urban și/sau de șosea este primită cu brațele deschise.

Concert acustic Vița de Vie, Grădina cu filme

Grădina cu Filme continuă seria concertelor acustice susținute de cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzical bucureștean! Pe 4 iunie, de la ora 20:30, ne vedem cu Vița de Vie, la primul concert al acestei veri din Lahovari 7!

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *