Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 26 iunie-2 iulie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 26 iunie-2 iulie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

NexT International Film Festival, Muzeul Țăranului Român și Cinema Elvira Popescu

Cea de-a 11-a ediție a NexT Film Festival vine cu o noutate absolută: NexT schimbă anotimpul, anul acesta festivalul având loc între 22 și 26 iunie. Noua perioadă de desfășurare aduce cu ea și schimbări în formatul și imaginea festivalului. Pe lângă programele cu care spectatorii s-au obișnuit deja (Competiția Națională și cea Internațională, Arthouse, NexT Is Feminist, LGBT, NexT Generation, NexT Kids), anul acesta lineup-ul festivalului cuprinde multe surprize care vor fi anunțate în perioada următoare.

Concert Placebo, Arenele Romane

Placebo aniversează 20 de ani printr-un concert la București, pe 28 iunie, începând cu ora 19:00. Publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate.

Wunderdesign, Nod Markerspace

În perioada 1-9 iulie 2017, Asociația D’Avent vă invită la Wunderdesign – Curs de design și producție de obiect din materiale reciclate sau prietenoase cu mediul, adresat meșterilor și artizanilor care vor să-și exerseze creativitatea și să-și transforme pasiunea într-o meserie a cărei valoare este apreciată pe piață.

Zaiafest 2017, Verde Stop

ZAIAFEST înseamnă: selecție dintre cele mai bune crame românești mici, cele mai în vogă restaurante și food truck-uri, muzici dichisite, care mai de care, cântate live sau date din butoane. Festivalul are loc pe 1 și 2 iulie, începând cu ora 17:00.

The Biggest Rooftop Party in Town, Auto Cobalcescu Splai

AllTimeClubbing organizează cea de-a cincea ediție a celui mai mare rooftop party din România, care va avea loc pe acoperișul Centrului Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, o terasă cu o suprafață de 7000 mp și o capacitate de 10.000 persoane. Petrecerea are loc pe 1 iunie, începând cu ora 18:00.

Shine Festival 2017, Arenele Romane

Pe 30 iunie și 1 iulie, cel mai tânăr și efervescent festival al Capitalei, Shine Festival, aniversează a patra ediție! Pe scenă vor urca Three Days Grace, Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amară, Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur și Mouse N Monkeyz.

Sing & Swing ed. a III-a, Tonka Soul Café

Vino să descoperi magia anilor ’30 – ’50 prin dans și muzică live. Evenimentul are loc pe 1 iulie, între orele 21:00 și 2:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *