Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 19-25 iunie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 19-25 iunie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Revolve Dance Festival, Palatul Universul

Revolve Dance Festival, primul eveniment din România ce lansează oportunitatea de a crea un hub internațional de workshop-uri coregrafice, adresat atât tinerilor dansatori profesioniști cât și profesorilor din domeniul baletului și dansului contemporan, se va desfășura în perioada 18 – 25 iunie 2017, în capitală, sub îndrumarea a doi dintre cei mai renumiți profesori internaționali de balet profesionist din Rusia, precum, și a numeroși invitați speciali, profesori, coregrafi și dansatori de notorietate din România și Franța.

Curs de modelaj în lut, Art & Hobby Studio

Art & Hobby Studio te invită începând cu 19 iunie la cursul de modelaj în lut cu tema Basorelierf. Structura: 4 ședințe (luni, marți, miercuri și joi).

Distanța dintre pași, Clubul Țăranului Român

Spectacol de teatru care prezintă adevărul ascuns de multe ori in spatele unui zâmbet. Este ca un semnal de alarmă împotriva capcanei pe care cotidianul ne-o întinde: încetam să ne mai trăim viața în clipa în care viața ne trăiește pe noi. Piesa de teatru are loc pe 20 iunie, începând cu ora 19:30.

Sunt în formă, Stadionul Dinamo

Joi dimineață, la ora 06:00, hai la o nouă ediție Sunt în formă – întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București. Evenimentul este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală.

Andrea Bocelli, Piața Constituției

Celebrul tenor Andrea Bocelli va reveni în România în 2017 pentru a susține un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 22 iunie 2017, începând cu ora 18:00.

Kürtős fest 2017 & Picnic Ozosep, Parcul Mogoșoaia

În cadrul evenimentului vei putea degusta cele mai speciale varietăți de kürtős, pregătite după rețete tradiționale și speciale.
Totodată, poți degusta delicatese ale micilor producători din Harghita și împrejurimi. Evenimentul are loc pe 24 și 25 iunie, între orele 10:00 și 18:00.

București dansează în stradă #11, Pura Vida Tan Tan

Pura Vida Tan Tan prezintă „București dansează în stradă”, prima petrecere în aer liber din Centrul Vechi al Bucureștiului. Evenimentul are loc sâmbătă, la intersecția străzilor Lipscani și Smârdan, între orele 19:00 și 22:00. Se va dansa pe salsa, bachata, merengue, reggaeton, kizomba, semba, hip hop și multe altele.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *