Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 17-23 iulie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 17-23 iulie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Girls night out on the rooftop #17, Pura Vida Sky Bar

Aveai nevoie de un motiv să ieși cu prietenele tale în oraș? Tocmai l-ai găsit! Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest e locul preferat al multor doamne și domnișoare, motiv pentru care seara de miercuri ne este dedicată nouă. Petrecerea începe la ora 18:30.

Curs Initiere | We Love Chocolate, Icep Hotel School

La acest curs vei învăța cum se face ciocolata, dar și să temperezi și să pregătești 3 tipuri de praline și 3 tipuri de trufe (Praline Valentino, Praline Lava Caramel, Praline Pistachio, Trufe Amaretto, Trufe Coffee și Trufe Tiramisu). Evenimentul are loc pe 22 iulie, începând cu ora 18:30.

Colorează și fii ZEN, Rendez-Vous Floreasca

evenimente bucuresti

Hai la joacă pentru a redeveni, colorând, copilul de odinioară, lipsit de griji, privind încrezător spre viitor. Rendez-vous pune la dispoziție materialele necesare desfășurării activității, iar în timp ce colorezi poți savura un ceai alb, verde, roșu sau negru. Evenimentul are loc pe 21 iulie, începând cu ora 18:00.

Yoga & Tarot, Yoga for Happy People

Această sesiune este dedicată celor care sunt curioși să afle mai multe despre yoga și despre tarot, experiența anterioară nefiind necesară. Evenimentul are loc pe 19 iulie, începând cu ora 20:20.

Curs de prim ajutor, Asociația Succes în Educație și Sport

Este vorba de unul dintre cele mai utile cursuri, salvatoare de vieți, despre care nimeni nu îți povestește nici la liceu și, dacă nu ești cadru medical, nici la facultate. Evenimentul are loc pe 22 iulie, începând cu ora 10:00.

Istoria Parfumului, Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei îți dă ocazia să te delectezi cu povești și miresme selecte la cursul Istoria Parfumului: mistere, seducție și creatori celebri, pe care istoricul Monica Neațu îl susține în perioada 17-19 iulie.

Mandala – Mindfulness prin artă, Grădina Botanică

Vino în Grădina Botanică să îți explorezi creativitatea prin arta desenului şi a culorilor în mijlocul naturii! Evenimentul are loc pe 20 iulie, începând cu ora 19:00.

CineMacaz: The Measure of Man, Macaz

Pe 18 iulie, începând cu ora 20:00, vino la proiecția filmului The Measure of Man (La loi du marché – titlu original). Filmul are o viziune puternică şi tulburătoare asupra realităţilor noii ordini economice mondiale.

Tu ce planuri ai pentru săptămâna aceasta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *