Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 15-21 mai?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 15-21 mai în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Expoziție de gravuri, Biserica Luterană

Până pe 28 mai, la Biserica Luterană din București are loc expoziția de gravuri „Albrecht Dürer – Maestru al Renașterii”. Expoziția este deschisă între orele 11:00 și 18:00 (luni-vineri) și 11:00-19:00 (sâmbătă).

Concert jazz, bossanova, indie, pop-rock, Ceainăria ARTea

O seară de miercuri de neuitat, cu ceaiuri și preparate delicioase pe care le vei savura pe acorduri de chitară, alături de Alma-Nicole. Concertul începe la ora 20:00.

Relief, Excelsior

Timp de patru zile (17-20 mai) liceenii vor lua parte la un laborator de teatru tânăr, centrat pe experiment și învățare. În cadrul evenimentului, trupele își vor prezenta spectacolele cu care au fost acceptate și, în paralel, vor lucra cu regizori de teatru, muzicieni și coregrafi pe un text din opera dramaturgului italian Carlo Goldoni. La final, ei vor prezenta momentele lucrate într-un eveniment special, pe scena Teatrului Excelsior.

Expoziția Braiconf67, The Café

Braiconf împlinește 67 de ani de tradiție, motiv pentru care brandul născut la Brăila relansează celebra „cămașă cu lalea” într-o linie nouă, cu materiale produse în Europa, în fabrici sustenabile. Cu aceasta ocazie are loc și o expoziție, iar evenimentul care marchează deschiderea acesteia are loc joi, începând cu ora 18:00.

BurgerFest 2017, Verde Stop

BurgerFest adună într-un singur loc delicioșii burgeri, oferiți de restaurante, van-uri, truck-uri și containere din întreaga țară. BurgerFest 2017 înseamnă: peste 50 de sortimente de burgeri, cel puțin 25 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, cinci concerte, cu cei mai tari de pe scenele de la noi. Evenimentul are loc între 19 și-21 mai, la Verde Stop (str. Barbu Vacarescu nr. 162-164).

Concert Orchestra Națională Electrecord, Sala Palatului

Orchestra Naționala Electrecord se va relansa într-un spectacol într-un spectacol extraordinar. Creată în 1960, Orchestra Electrecord a înregistrat o serie de spectacole de succes atât pe plan românesc, cât și internațional. COncertul va avea loc pe 19 mai, începând cu ora 19:00.

BioFest 2017, București Mall

BioFest este un festival complet de evidențiere a ofertei de produse food și non-food certificate bio, românești și străine, care își găsesc greu locul în marea de produse industriale. Târgul are loc în perioada 19-2a mai, între orele 10:00 și 22:00.

Târg Handmade & Design, The Vintage Pub

Hai la un sesiune de cumpărături cu totul specială. Creatori de bijuterii, ținute vestimentare, accesorii, decorațiuni, creme și săpunuri bio se întâlnesc la The Vintage Pub în Str. Smârdan, nr 43. Târgul are loc pe 20 și 21 mai, între orele 12:30 și 19:30.

Noaptea Muzeelor 2017

Mii de instituții de pe continent își deschid porțile vizitatorilor până la ceas târziu de noapte. România se alătură din nou cu sute de muzee, parteneri și evenimente așa că vă invităm pe toți să ne bucurăm împreună de ce ne va oferi Noaptea Muzeelor 2017. Evenimentul are loc pe 20 mai.

Instalart/ Obiect/ 005, Grădina Eden

Instalart lansează proiectul Instalart/ Obiect/ 005, cu tema “The Future is a Choice”, duminică, 21 mai, începând cu ora 19:00. Proiectul este parte din circuitul Romanian Design Week și se desfășoară în perioada 21-27 mai, la Grădina Eden.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *