Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 14-20 august?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 14-20 august în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Concert JAZÚ, Grădina cu filme

Pe 18 august, de la ora 20:30,cei de la JAZÚ vor susține un concert în Grădina cu filme. Petrece și tu o seară minunată de neo soul, cu influențe de jazz, funk și bossa nova!

Bazzar Party, True Club

După o săptămână plină, știm ce meriți un mojito (două, trei!) savurat pe terasă și o noapte albă de dans cu prietenii tăi. Gazda muzicii live din Sufragerie sunt Bazzar, o gașcă talentată ale cărei cântece îți vor face noaptea mai frumoasă! Evenimentul are loc pe 18 august, începând cu ora 22:00.

Comedia „Scuzați, pardon, m-am răzgândit”, Teatrul Roșu

Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi. Piesa de teatru are loc pe 18 august, începând cu ora 20:00.

Cinema în aer liber, Opera Comică pentru Copii

Programul din aceasrtă săptămână include: vineri, 18 august – Amintiri din epoca de aur II (2009); sâmbătă, 19 august – Walk the Line (2005); duminică, 20 august – Chicago (2002). Proiecțiile încep la ora 21:00, iar intrarea este liberă.

Veggie in the city 2, Ceainăria 5

Veggie in the city este o întâlnire care îmbină cele mai importante elemente ale unui stil de viață cu iubire: yoga, meditație, hrană și informații, care se îmbină în mod armonios. Evenimentul are loc pe 20 august, între orele 12:00 și 17:00.

Atelier creativ de scriere și desen cu cretă, Imaginabil

Scopul atelierului este de a te bucura de procesul de creație și de a petrece timpul dobândind talentul scrierii decorative cu cretă. Evenimentul are loc pe 19 august, începând cu ora 10:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *