Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 22-28 mai?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 22-28 mai în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Romanian Design Week 2017, strada Grigore Cobălcescu

În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul. Expoziția centrală, găzduită de viitorul Mega Image Concept Store din strada Grigore Cobălcescu, numărul 45, reunește anul acesta 200 de lucrări semnate de 150 de designeri și arhitecți. Anul acesta, evenimentul are loc între 20 și 28 mai.

Bookfest, Romexpo

Salonul Internațional de Carte Bookfest are loc anul acesta la București în perioada 24 – 28 mai în pavilioanele C1, C2, C4, C5, ROMEXPO. Intrarea este liberă.

Festivalul Zilele Africii 2017, Kran

Zilele Africii este singurul festival din România dedicat exclusiv culturii africane, ce reunește sub acelaș acoperiș artiști africani si români. A doua ediție aduce o suită de workshopuri, ateliere, demonstrații si concerte dedicate muzicii, percuției și dansului tradițional african, dar și afro fitness, ateliere de acordat djembe, dj seturi, drumcircle si seri de jam session tematice. Festivalul va avea loc în perioada 25-28 mai 2017 în București, la clubul Kran.

Zaiafest 2017, Verde Stop

ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici românești propune un ospăț pe cinste, cu vinuri și mâncăruri alese, în miez de primăvară. Festivalul are loc între 26 și 28 mai, la Verde Stop.

Femei pe Mătăsari

Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Festivalul are loc între 26 și 28 mai.

Made In Womania, Palatul Noblesse

Made in Womania este o inițiativă unică bazată pe conceptul de cooperativă, care a fost creată și lansată de BWFR. Cooperativa reunește mai mult de 130 de designeri talentați (de la haine, accesorii, bijuterii, genți, pantofi și alte elemente care fac parte din categoria arte și meserii), toți fiind femei de afaceri din România care promovează arta handmade. Următorul eveniment Made in Womania se va desfășura în perioada 27-28 mai în cadrul Palatului Noblesse.

Alternative Bazaar – Summer edition, Epic Bar

La Alternative Bazaar vei găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte ce se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc. Târgul are loc pe 27 mai, între orele 15:00 și 20:00.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *