Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 10-16 iulie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 10-16 iulie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Atelier de deserturi raw și vegane, Kuxa Events

Chef Stefan Nita este pregătit să dezvăluie secretele deserturilor raw. Vei putea găti cot la cot cu el și vei învăța trucuri care îți vor transforma familia și prietenii în iubitori ai dulciurilor sănătoase. Evenimentul are loc pe 13 iulie, între orele 18:30 și 21:30, iar participarea costă 200 lei.

Curs de modelaj în lut, Art & Hobby Studio

Art & Hobby Studio te așteaptă începând cu 15 iulie la Cursul de modelaj în lut cu tema vase Ikebana. Vei învața să modelezi în forme cât mai exotice, vei înălța vase asimetrice, cu structuri abstracte sau vei întinde platouri curios ondulate. Prețul cursului este de 250 lei, iar prima ședință are loc pe 15 iulie, începând cu ora 15:00.

Paprika Fest 2017, Berăria H

Începând de vineri și până duminică, pe terasa Berăriei H are loc Paprika Fest, singurul festival din România dedicat iubitorilor de mâncare condimentată. Evenimentul are loc începând cu ora 18:00 (vineri) sau 10:00 (sâmbătă și duminică).

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă

evenimente bucuresti

Până pe 30 iulie, de vineri până duminică, între 19:00 și 23:00, are loc Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București. 300 de artiști vor performa în zone cheie ale Capitalei.

Culorile prind aripi, Muzeul Grigore Antipa

În perioada 1 iulie – 17 septembrie 2017, la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa ai ocazia să vizitezi expoziția de fluturi tropicali vii – „Culorile prin aripi”. Expoziția este deschisă între orele 10:00 și 18:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *