Urban agenda. Evenimente București 8-14 octombrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 8-14 octombrie în București.

Psychedelic Film & Art Festival, Cinemateca Eforie

Între 12 și 14 octombrie, Tripoteca va supune încă o dată mințile și inimile unei experiențe ce va extinde barierele avangardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte. Pe meniul intergalactic se află peste 70 de filme, o expoziție de canvasuri, instalații video și performance-uri audio-video de la suflete din 25 de țări.

Un-hidden Bucharest, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială

Descoperă cei 6 artiști super contemporani invitați să coloreze și să înveselească orașul în cadrul Un-hidden Bucharest, un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă. Evenimentul are loc pe 14 octombrie, între orele 15:00 și 17:00.

Street Food in the Park, Park Lake

Street food-ul îmbracă haine de toamnă și iese în parc de vineri până duminică! A patra ediție a evenimentului Street Food in the Park se desfășoară între 12-14 octombrie, în grădina ParkLake Shopping Center.

Singing Bodies’ Trilogy, Linotip

Singing Bodies’ Trilogy este un performance de dans contemporan în trei părți, care încapsulează experiențele kinestezice și senzoriale a trei coregrafi, în raport cu orașul în care trăiesc. El a luat naștere în urma unor procese colective de cercetare și creație desfășurate atât în spațiul public, cât și în sala de repetiție. Spectacolul are loc pe 10 octombrie, începând cu ora 19:00.

Concert Nigel Kennedy, Sala Palatului

Incredibilul violonist britanic Nigel Kennedy se întoarce în România pentru un eveniment cu greutate: BACH & GERSHWIN, două epoci muzicale diferite, ce vor fi interpretate cu măiestrie și culoare. Concertul are loc pe 8 octombrie, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *